Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiLu69

jak się pozbyć szybko zamarzniętych szyb

Polecane posty

nawiew w zeszlym roku tak ladnie dawal ze malo co na zewnatrz skrobalam, i w tym roku sie bardzo zdziwilam jak mi przyszlo skrobac z dwoch stron, a czy jakbym jakos mocno nagrzala jakims wentylatorem w srodku i wysuszyla? ale to chyba i tak by nic nie dalo... po pracy czyli ok 15:00 jak wchodze do auta to mam cale szyby wewnatrz mokre, jakby ktos siedzial i chuchal przez 8 godzin na nie

Gość najwyraźniej cos spieprzyli
jak masz słaby nawiew, to powinnaś wymienić filtr bo pewnie jest zapchany :)

ten spray sobie kupie i z tym kartonem tez sprobuje... wymiana auta nie wchodzi w gre mimo ze autko ma swoje latka :)

o wlasnie, o tym filtrze tez mi dzis mowili, ze moze cos nie tak znim, dziwne to jak to moze szybko tak zamarzac, wczoraj wrocilam z zakupow do domu, wzielam psa i chwile potem wyszlam z nim na spacer, poszlam po reszte zakupow do auta,,moze minelo 5 minut i juz mi sie na brzegach tworzyl lod, 5 minut doslownie

ok, dzieki za pomoc. musze juz leciec, kupie sobie ten spray, zaloze karton albo jakis kocyk, sprawdze filtr i na koniec jak bedzie trzeba pojde do mechanika, a tymczasem dzieki wielkie i pozdrawiam