Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciacho z budyniem

Czy powinnam odstawic tabletki?

Polecane posty

Gość Ciacho z budyniem

Od maja 2007 do grudnia 2007 brałam tabletki Novynette, ale odstawiłam je, bo nie miałam na nie recepty. Uczyłam się w Warszawie, a ginekologa miałam w Gdyni, bo stamtąd jestem i akurat gdy przyjechałam na Boże Narodzenie było już o kilka dni za późno na nowe opakowanie, więc odstawiłam tabletki i pomyślałam że może tak będzie lepiej i zdrowiej. We wrześniu 2008 znowu zaczęłam je brać i nie mam bóli głowy, które miałam poprzednio, fizycznie czuję się naprawde super, ale mam zmienny nastrój i brak ochoty na seks. Jestem w trakcie trzeciego opakowania i nie wiem co robić, czy odstawić tabletki czy brać je i liczyć na to że to minie? Troche boję się z nich rezygnować, bo poprzednio brałam je tak krótko i teraz znów by tak wyszło, a nie chcę narobić sobie bałaganu w organizmie, powiedzcie co o tym myślicie.

szczerze powiedziawszy to wiele kobiet biorąc tabletki nie ma ochoty na sex ale z tego co wiem to spowodowane jest to złym dobraniem tabletek

Gość Ciacho z budyniem
W sumie myslalam ze skoro poprzednio sie przyjely to teraz tez tak bedzie, nawet przy pierwszym opakowaniu cieszylam sie ze czuje sie jakby nic sie nie zmienilo, ale juz jest trzecie pudelko i nie jest zbyt fajnie, a mam wykupiona cala recepte, czyli jeszcze 3 pudelka czekaja.