loltka06 0 Napisano Listopad 18, 2008 a jak chcesz wywolac okres ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leleth Napisano Listopad 19, 2008 hej. zrobilam test, dziś jest 17 dzień odkąd powinien być okres. wynik negatywny, wiec mysle, ze chyba moge mu wierzyc, bo jak cos to bylby juz 5-6 tydzien ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aNiecierpliwa Napisano Listopad 19, 2008 termofor z goraca woda, goroca kapiel lub gdy bierzesz prysznic strumien wody skieruj na podbrzusze i trzeba tak powtarzac przez 2/3.. podobno... i tam jesczze jakoes herbatki trzeba pic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aNiecierpliwa Napisano Listopad 19, 2008 do leleth : mam podobna sytuacje, tez juz jakies 13dni temu powinnam miec okres.Robilam 2 testy i byly negatywne, ale nadal sie boje... czekam niecierpliwioe na okres. Moze wszystko bedzie dobrze.Musimy sie trzymac, Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loltka06 0 Napisano Listopad 20, 2008 3 dzien :( i okresu nadal nie ma :( placze ;( moze ktos sie jeszcze wypowie ?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Listopad 20, 2008 nie jesteś w ciąży;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loltka06 0 Napisano Listopad 20, 2008 to dlaczego okres sie spoznia ;( ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Listopad 20, 2008 za pewne od tego, że się stresujesz... To takie błędne koło... Im dłużej się stresujesz tym później okres przyjdzie. Najlepiej przestań o tym myśleć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loltka06 0 Napisano Listopad 20, 2008 boje sie troche :( od dwoch lat nawet wiecej mialam regularny okres co do dnia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajednabezokresuuu Napisano Listopad 20, 2008 w 37 d.c kochalam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ( stosunek przerywany) dzisiaj mija 73 d.c :( i nic.. dodam że zawsze mialam nieregularne miesiączki dziewczyny co o tym myslicie ? z tego wszystkiego zaponialam już o okresie, jutro na pewno zrobie test .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leleth Napisano Listopad 20, 2008 jeśli cie to pocieszy to ja nie mam już 18sty dzień :P ... test robiłam przedwczoraj więc powinien juz dac pewny wynik bo to bylby drugi miesiąc już a wyszedl negatywnie. do lekarza jakos czasu nie mam sie wybrac. moze okres w koncu nadejdzie. aNiecierpliwa trzymaj sie pozdrawiam ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loltka06 0 Napisano Listopad 21, 2008 jest :D okres nadszedł :D dzis :D tylko strasznie mnie cos brzuch boli :( od czego to moze byc :( ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JesiennaDziewczyna 0 Napisano Listopad 21, 2008 Ja nie mogę.... W życiu się tak nie uśmiałam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arunia19 Napisano Styczeń 10, 2009 ja równiez mam problem mam miesiaczkowanie nieregularne a kochalam sie z chlopakiem z niecale 3 tyg temu mialam dostac okres 6 al;e nie dostalam martwie sie ze jestem w ciazy zrobilam test w dniu soznienia i byl negatywny ale nadal nie dostalam okresu czym to moze byc spowodowane pomozcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach