Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loltka06

POMOCY SPOZNIAJACY SIE OKRES

Polecane posty

Gość leleth
hej. zrobilam test, dziś jest 17 dzień odkąd powinien być okres. wynik negatywny, wiec mysle, ze chyba moge mu wierzyc, bo jak cos to bylby juz 5-6 tydzien ciąży.

Gość aNiecierpliwa
termofor z goraca woda, goroca kapiel lub gdy bierzesz prysznic strumien wody skieruj na podbrzusze i trzeba tak powtarzac przez 2/3.. podobno... i tam jesczze jakoes herbatki trzeba pic

Gość aNiecierpliwa
do leleth : mam podobna sytuacje, tez juz jakies 13dni temu powinnam miec okres.Robilam 2 testy i byly negatywne, ale nadal sie boje... czekam niecierpliwioe na okres. Moze wszystko bedzie dobrze.Musimy sie trzymac, Pozdrawiam

za pewne od tego, że się stresujesz... To takie błędne koło... Im dłużej się stresujesz tym później okres przyjdzie. Najlepiej przestań o tym myśleć;)

boje sie troche :( od dwoch lat nawet wiecej mialam regularny okres co do dnia :(

Gość takajednabezokresuuu
w 37 d.c kochalam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ( stosunek przerywany) dzisiaj mija 73 d.c :( i nic.. dodam że zawsze mialam nieregularne miesiączki dziewczyny co o tym myslicie ? z tego wszystkiego zaponialam już o okresie, jutro na pewno zrobie test ..

Gość leleth
jeśli cie to pocieszy to ja nie mam już 18sty dzień :P ... test robiłam przedwczoraj więc powinien juz dac pewny wynik bo to bylby drugi miesiąc już a wyszedl negatywnie. do lekarza jakos czasu nie mam sie wybrac. moze okres w koncu nadejdzie. aNiecierpliwa trzymaj sie pozdrawiam ! :)

jest :D okres nadszedł :D dzis :D tylko strasznie mnie cos brzuch boli :( od czego to moze byc :( ?

Gość arunia19
ja równiez mam problem mam miesiaczkowanie nieregularne a kochalam sie z chlopakiem z niecale 3 tyg temu mialam dostac okres 6 al;e nie dostalam martwie sie ze jestem w ciazy zrobilam test w dniu soznienia i byl negatywny ale nadal nie dostalam okresu czym to moze byc spowodowane pomozcie :(