Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16llatka

czy wziąć tabletkę po

Polecane posty

Gość 16llatka

mam takie pytanie chodzę z chłopakiem od 2 lat i od niedawna uprawiamy sex. Wczoraj tak się złożyło że nie wziął prezerwatyw i robilismy to bez niczego i nie zdążył wyjść. Dzisiaj liczyłam na kalkulatorze dni płodnych w necie i wyszło że mam dni płodne to kupiłam test ale wyszła jedna kreska :-) czy powinnam isc do lekarza jeszcze po tą tabletkę po o której czytałam na kafeterii? jak byście zrobiły na moim miejscu

Gość 16llatka
co byście zrobiły?

Gość kakamaja
Robicie ze swojego organizmu śmietnik.... Głupie cipy,myslcie PRZED a nie PO

Gość 16llatka
czemu śmietnik chyba lepiej wziąść jedną niż codziennie brać a ja nie biorę :-) a kiedy zrobić test jeszcze żebym wiedziała czy brać tą tabletkę?

Gość 16llatka
i nie wyzywaj jak nie masz powodu :-(

Gość 12345678999
tabletka jest do 72 godzin po stosunku i z kazda godzina jej skutecznosc maleje... Test wyrywa ciąże najwczesniej 7 dni od zaplodnienia...

Gość glupia czu co
ja bym wziela....i to jak najszybciej czyli jutro rano...ta tabletka ma najwyzsza skutecznosc do 48h...a test to 10 dni po owym stosunku wykazac moze ciaze...glupiutka jestes

Gość 12345678999
"czemu śmietnik chyba lepiej wziąść jedną niż codziennie brać a ja nie biorę a kiedy zrobić test jeszcze żebym wiedziała czy brać tą tabletkę?" Otóż tabletka PO nie jest metoda antykoncepcji i sieje spustoszenie w organizmie po zazyciu... Zareczam Ci, ze lepiej dla Twojego zdrowia zebys zaczela brac normalne tabletki anty codziennie, niz ryzykowac i co jakis czas brac tabletke po.. A test, ktory wykonałas nic nie znaczy. Mozesz byc w ciąży

Gość kakamaja
A co będzie,jak za miesiąc bedziesz miała taki sam kłopot? Escapelle można stosować wyłącznie w przypadkach nagłych i nie jest tak skuteczny jak regularna metoda antykoncepcji.

Gość kakamaja
16-latki to w większości osoby NIEODPOWIEDZIALNE po prostu. I tyle na ten temat!