yyyyyyyyyy 0 Napisano Listopad 18, 2008 ostatni dzien okresu mialam 4 pażdziernika .dzień pożniej kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą a pozniej już wcale tego nie robiliśmy...do tej pory nie dostalam okresu ...robiłam dwa tygodnie testy (robilam dwa i dodam że każdy byl inny) i wyszedl wynik negatywny... ale okresu dalej nie mam byłam dzisiaj u gin i powiedizal ze to moze być 6 tydzień ciaży...w piątek ide na USG ...aha i jeszcze najgorsze jest to,że nie mam żadnych objawów ciąży tj. mdłości itp. czuję się normalnie ...już sama nie wiem co myśleć ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yyyyyyyyyy 0 Napisano Listopad 18, 2008 czy ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć proszę was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leleth Napisano Listopad 18, 2008 mam dokładnie tą samą sytuację, tylko nie bylam jeszcze u gina,ani nie robilam testu... a okresu brak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość testy robilas w dniu Napisano Listopad 18, 2008 spodziewanego okresu czy wczesniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yyyyyyyyyy 0 Napisano Listopad 18, 2008 robiłam dwa tygodnie temu i pokazało wynik negatywny ....przed chwila właśnie zrobiłam kolejny i tez wyszło ze negatywny ...już sama nie wiem co jest ;/ gin mówi ze tak a już trzeci test ze nie...a gdyby faktycznie była ciąża to test w 6 tyg by na pewno wykazał ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość testy robilas w dniu Napisano Listopad 18, 2008 mysle ze nie jestes w ciazy.,,,no test dzis,,,a tyle minelo od okresu ostatniego...to by juz wykaza ciaze jak by byla. moze do tego piatku zrob bete wczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yyyyyyyyyy 0 Napisano Listopad 18, 2008 poczekam do tego piątku ...może akurat dostane ten okres ...a jeśli nie to pójdę na to USG i juz bo co zrobić...na bete nie oplaca mi sie iść bo u mnie na wyniki czeka się do 4 dni nawet także szybciej z USG bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach