Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu nienawidze

Za takie cos od razu kulka w leb!

Polecane posty

Gość po prostu nienawidze

Mojego meza poznalam 3 lata temu.On byl wtedy juz 7 lat po rozwodzie.Rozstali sie bez klotni,normalnie,bo "milosc wygasla".U niej chyba na nowo rozpalil sie ogien,ale chyba macicy.Ototz ona jest teraz z mezczyzna,ktory rozwiodl sie ze swoja zona.I podobno psuje sie teraz w ich zwiazku (on nadal miesza daleko od niej,ze wzgledu na prace).A ona zaczyna wysylac glupie smsy do mojego meza,pisac maile,typu: "Moze spotkamy sie kiedys na kawe?Nie chce,zeby wspomnienia naszych wspolnych podrozy i pieknych chwil zniknely raz na zawsze...". Moj maz pokazuje mi to i puka sie w glowe,ze jej najwyrazniej odbija i najwyrazniej sie nudzi,a tesciowa mowi,ze jak posunie sie za daleko,to ona sobie z nia pogada(tesciowa jest bardzo za mna). Jak dla mnie to juz bylo przesada i za takie cos kulka w leb.Nienawidze wrednych,sfrustrowanych starych bab,ktore tylko dlatego ze same sa nieszczesliwe rozpieprzaja wszystko dookola.Nienawidze tej glupiej suki!!!!!

Gość moj facet mial ostatnio tel
od swojej bylej zony! Maja razem swietnego synka;) I dzwoni do Niego i zaprasza Go na drinkowanie! Do tego mowila,ze kolezanka zostanie z ich synkiem w jej domu,a on z nią pojada do domu tej kolezanki!!! Wyobrazacie sobie? Moj facet ja zwyklinał oczywiscie! Ale ja na domiar tego ,wyrwalam mu telefon i rowniez ja zbluzgalam i kazalam odpier** sie na zawsze! Uffff ale te byle to sa poryte ,no tragedia! Nawalila sie z kumpelą i dzwoni do Niego noz kur** mać! Co za szmacicho!