Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanitis

Każdy się ze mnie śmieje, bo jestem dla wszystkich mila

Polecane posty

Twierdzą, że nic z tego nie mam i jak kogoś nie lubię to powinnam być dla niego niemiła. Ale ja tak nie umiem 😭

Gość kikoo
mam tak samo jak w twojej stopce:/ jak sie wypowiem to juz potem nikt nie pisze :O :O i teraz pewnie bedzie tak samo :O

Gość kikoo
iupi! spadam z forum poki jestem na topie :P

kikoo Odkąd mam tą stopkę ludzie zaczynaja odpisywać, chyba ich to wzrusza :D A mi kabel USB Ale to nie jest fajne jak mówią "ale Ty głupia jesteś, po co jesteś dla niego miła jak on Cię wkurwia? hahaha" 😭

Gość dsdsds
Amanitis >> nie smieja sie z Ciebie tylko do Ciebie .... ja kocham mile i wrazliwe kobiety , nie zmieniaj sie .

Gość interwencja
ze mnie się śmieją, bo zawsze wszystkim pomagam, potrafię rzucić swoje sprawy i lecieć do kogoś, kto ma problem. poza tym, rozdałabym wszystko, co mam, żeby tylko kogoś uszczęśliwić. a najgorsze jest to, że ja się im nie dziwię, mnie samą wkurwia moja miłość do ludzi i mam się za kompletną idiotkę, ale nie umiem tego zmienić :o

po co jesteś dla niego miła jak on Cię wk**wia? hahaha" >>>> na pytania na ktore nie chce odpowiedziec wprost daje uniwersalna odp Czy twoje zycie ulegnie zmianie lub bedziesz szczesliwsza jesli ci odpowiem ? :)....lub ...czy ja sie ciebie pytam z czym mialas/es dzis kanapki na sniadanie ? :)

A mi kabel USB Hahaha genialne odpowiedzi :d Będę musiała je wykorzystać. Jednakże zdaję sobie sprawę, iż jeśli powiem o tych kanapkach to reakcja będzie taka jak zwykle - "hahaha" :) Ogólnie mam bardzo rozbawionych ludzi wokół siebie.

rozbawieni czy nie , nie pozwol by ktos ukaladal ci zycie, jak by mial monopol na to jak nalezy postepowac... moze powinnas zdobyc sie na pare slow krytyki wobec tych ktorzy sie smieja z ciebie

Gość ererdf
a ja do kogos kto mnie wkurwia poprostu sie nie odzywam

Gość a ja natomiast
jestem taka ze nawet jesli kogos nie lubie staram sie byc mila ale wiem ze sztucznie musi to wygladac poniewaz nie dosc ze sama sie dziwacznie czuje to ta osoba jestem pewna tez na 100 procent wyczuwa moja niechec mimo usmiechu.

Gość aaaaauuuuaaaa
ale jesteś szczerze miła czy np. nie lubisz kogoś , ktoś Ci "jadzi" a Ty mimo wszystko jesteś miła?