Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiettkkaa

dziwna podróż pociągiem.

Polecane posty

Gość kobiettkkaa

dziś jechałam na uczelnie. dosiadł się naprzeciwko mnie mężczyzna. na oko 25- 27 lat. Od razu dziwnie na mnie spojrzał. Wyciągnął zeszyt i zaczął rysować. Różę. Czytałam notatki, ale ciągle czułam na sobie jego wzrok. starałam sobie uświadomić, że sobie wkręcam, że to złudzenie. ale kilka razy nasze oczy się spotkały. w końcu nie wiedziałam gdzie patrzeć, więc wyciągnęłam lusterko i zaczęłam malować usta. w odbiciu po prostu widziałam, że się na mnie gapi. nie spogląda- ale się gapi. gdy podszedł kanar, on upuścił bilet. mam wrażenie, że specjalnie, pod moje nogi. żeby móc się spojrzeć. Miałam kluskę w gardle. przez przystankiem zaczęłam ubierać płaszcz. w tym momencie on wyrwał z zeszytu kartkę z rysunkiem. położył ją obok mnie. ubrał się i... uciekł. a ja głupia wzięłam rysunek i schowałam do kieszeni. nie wiem po co. czy to jakaś paranoja?

Gość Kazia_trzytysiace
jak mogłaś go widzieć w lustrze,skoro siedział naprzeciwko ciebie? :P

moze mu sie podobalas najzwyczajniej, trudno w to uwierzyc? no wiem,ale moze faktycznie tak bylo :)

Gość kobiettkkaa
pod kątem. bo nie byłam do niego głową twarz w twarz tylko patrzałam w stronę okna. śmiejcie się. ale dziwna sytuacja. już jak rysował to miałam myśl, że tą kartkę wyrwie i zostawi.

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
podniecił się

Gość kobiettkka
spodobałam mu się. poczułam to. ale jego zachowanie było dziwne. musiałam się tym z kimś podzielić.w dodatku na rysunku się podpisał... pseudonimem.

Gość mmmmm5
Jeśli Ci się podoba i czujesz się bezpiecznie, to następnym razem-jeśli go spotkasz-na sam koniec, tuż przed wysiadaniem połóż obok niego karteczkę ze swoim nr tel.komórkowego. I czekaj na cdn. Możesz tez poszukac w internecie info o nim - wpisując ten pseudonim - może jest artysta i ma swoją stronę. Powodzenia i obyś się nie "nacięła"!

Gość o ranyyy
a przystojny był chociaz ?

Gość kobietttka
spotkałam go też 2 raz. nie mniej ciekawa historia...

Gość piernikowy mid
pociagiem na uczelnie? to jak masz daleko..?

Gość kobiettkkaa
Tak nie mam wyjscia, jezdze z Bochni do Krakowa.

Gość french affair
jak mogłaś go widzieć w lustrze,skoro siedział naprzeciwko ciebie? Dokladnie:D Jak iwdac prowokacje wymagaja chociaz odrobiny inteligencji:D