Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e.wedel

takie pytanie....

Polecane posty

Gość e.wedel

mam taki malutki problem... a wiec biore tabletki yasmine od kilku miesiecy... ostatnio stalo sie tak ze po przerwie siedmiodniowej tabletke wzielam dopiero 9 dnia a 7 odbylam stosunek bez zabezpieczenia. wiem glupota ale po prostu zapomnialam o tych tabletkach:/ od dwóch tygodni mam bóle podbrzusza, plamienie z odstawienia powinno wystąpic juz wczoraj rano tak jak bylo zazwyczaj... troche sie stresuje wiec chcialam zapytac czy ktos moze byl w podobnej sytuacji?

Gość e.wedel
prosze niech ktos odpisze bo ja tu juz normalnie szaleje:(

Gość e.wedel
naprawde nikt nie wie czy to moze byc ciaza?? naprawde strasznie sie denerwuje...

Gość jojojjjo
zrób jak naszybciej test - to może być ciąża... niewiadomo jak twój organizm zareagował na ten brak tabletek i mogło dojść do owulacji.. i przez przynajmniej 7 dni było niebezpieczeństwo ciąży... zrób test albo bete z krwi - i to jak najszybciejbo możesz teraz truć dzidziusia jak dalej bierzesz tabletki!!

Gość lody w proszku z biedronki
raczej nie powinnas byc w ciazy ja jak zaczne brac tabletki o 2/3 tdi pozniej niz powinnam tez mam takie obiawy... ale jak nie jesets pewna to zrob sobie test 99%pewnosci

Gość e.wedel
nie wiem tylko czy nie za wczesnie ten test... w sumie to pewnie niepotrzebna schiza ale jednak sie martwie...

Gość e.wedel
jeszcze mam przerwe ale jak nie wystapi do konca tej przerwy to na oewno zrobie test... zrobilabym juz jutro ale nie wiem czy bedzie wiarygodny..

Gość e.wedel
zapomnialam dodac ze w tym czasie bralam tez bromergon... moze ktos ma jeszcze jakas opinie na ten temat?? i kiedy powinnam zrobic test zeby wynik mogl byc wiarygodny?