Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobilam zle23

nieszczesliwie zakochana

Polecane posty

Gość co zrobilam zle23

z poczatku myslalam zejest mna zainteresownay ( spojrzenia tance buziakiwypytywanie znajomych o mnie) pozniej sie nie widzielismy pare mc i po tym czasei widze go z inna dziewczyna widze lekkie speszenie na jego twarzy i tak mija juz ...8mc a ja wciaz sie zadfreczam czemu tak sie musialo potoczyc :O

Gość ejejruiorri
tak to bywa moze nie pokazałas ze ejsteś nim zainteresowana ,albo bawiłaś sie z nim kotka i myszke.....ja przez takie coś o mały włos nie byłabym ze swoim facetem..

Gość co zrobilam zle23
dalam sie zaprosic na impreze dalam sie pocalowac to chyba wystarczajacy znam a on po tym nawet sie nie odezewal wyjechal i nie pozegnal:O pow tylko ze jak sie spotkamy to zrobi wszytsko abysmy byli razem ale ....nie zrobil:O

Gość aaanastazjaaa
wiesz co może ten facet po prostu taki jest, niektórzy mężczyźni bawią się kobietami, najpierw dają im sygnały, że są zainteresowani, a później olewają je. Niestety tak bywa. Moim zdaniem powinnaś o nim zapomnieć i to jak najszybciej.

Gość co zrobilam zle23
tylko jak? myslalam ze jzu zapomnialam a tu znowu wrocilo:O

Gość kakaowe sfghgfhgsghgw dupce
sghsgh

Gość aaanastazjaaa
najlepiej dobrze organizuj sobie czas, spotykaj się ze znajomymi, wychodź na imprezy, gdzieś do ludzi. Nie myśl o nim, nie czekaj na sygnały od niego. wiem, że ciężko jest zapomnieć, ale pomyśl sobie o wszystkich jego wadach, o tych złych rzeczach, które Cie przez niego spotkały, o tym, że gdy wyjechał to się z Tobą nie pożegnał, a zdasz sobie sprawę, że zasługujesz na kogoś lepszego kto będzie o Ciebie dbał itp.

Gość co zrobilam zle23
ja jestem zla na siebie ze dalam mu sie nabrac zaufalam a teraz cierpie przez wlasna glupote usunelam sie jestem daleko od niego nie widuje go jednak ost znow mnie naszly wspomnienia i ja zaraz mam tak ze mam silne nerwy nie jem wymiotuje:O

Gość co zrobilam zle23
chyba mam pecha:O