Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie bardzoo

KOBIETKI KOCHANE CHCE ZACZAC BRAC TABLETKI ANTY..

Polecane posty

Gość boje sie bardzoo

ale strasznie boje się skutków ubocznych! -poniszczenia cery -utycia -że kiedys bede miala problemy z zajsciem w ciaze. Boje sie panicznie,ale musze je brac! Musze sie jakos zabezpieczać!

-po pierwsze cera ci się nie zniszczy a może i nawet się poprawi ja przy dwóch różnych tabletkach miał znaczna poprawę cery -po drugie utyć rzeczywiście można chociaż to nie reguła bo to zależy od kobiety organizmu -po trzecie problem z zajściem w ciążę będzie albo po prostu może to zająć trochę więcej czasu w moim przypadku 7 miesięcy ale są kobiety które od razu zachodzą w pierwszym cyklu ale decyzja należy już do ciebie

Gość boje sie bardzoo
a czy moge odstawic tabletki w dowolnym czasie? w jakim bede chciala?

Gość polejka
-cera moze sie poprawic ;) -nie tyje sie od tabletek anty ale od tego ze odkladaja one wode w organizmie, tabletki nowej generacji nie powinny tego robic, jezeli zauwazysz u sibie takie cos idz do gina i zmien tabsy - tabletki ni powoduja bezplodnosci czy problemow z zajsciem. krazy taki mit, bo 99% kobiet nie robi badania na plodnosc przed przyjmowaniem tabsow, potem odtsawiaja chca zajsc i okazuje sie ze nie moga i to jest wtedy dla nich wina tabsow bo one przeciez musialy byc plodne, nie mogly miec zadnych problemow itp. Takie baania mozesz zrobic sobie juz teraz.

tabletki lepiej odstawic po skonczeniu opakowania, nie w trakcie...bo mozesz sobie cykl rezregulowac...

Gość boje sie bardzoo
Acha! Rozumiem. Nio ja to jestem takie chucherko....moze i wysoka ,ale chudzinka.Ok nic by sie nie stalo jakbym przytyla z 5 kg,ale boje sie panicznie!Ze utyje jak np moja kolezanka,która wyglądala jak ja,a teraz biodra,tyłek ...porażka;/ Jak myslicie jakie tabletki moze mi przepisac?

Gość boje sie bardzoo
a jak cenowo?

rozmawialam ze swoim ginekologiem...babeczka stwierdzila ze tabletki owszem moga powodowac tycie...ale ze zbyt czesto kobiety ''zwalaja'' na nie wine...ze niby jestesmy usprwiedliwone kiedy zaczynamy wiecej jesc (no bo to przeciez przez tabletki) moze rzeczywiscie cos w tym jest.... bralam microgynon, pozniej cilest...obecnie znowu microgynon...cera i wlosy rewelacja, a co do wagi...to utrzymuje sie na tym samym poziomie, momentami byly lekkie zachwiania...ale nie sadze zeby bylo to powodowane przez tabletki, raczej przez hmm...zajadanie stresu...;P