Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalala

krioterapia nadżerki, jak się przygotować?

Polecane posty

Gość malalala

za dobre 2 tygodnie bede miala wymrażaną nadżerke, jak radzicie mi sie przygotowac, mialam robiona cytologie i wyszla mi II (ginekolog liczyla na I) i brak komorek zapalnych zwiazanych z nadzerka, tak mi gin powiedziala, chodzi o wynik wg Bethesda, przyznam ze troche sie boje i zastanawiam sie czy to na pewno dobre wyjscie z ta krioterapia ale nadzerka jest bardzo duza a i koszt to 350 wiec sporo

Gość dobrze radzę nie martw się
miałam to samo...cytologia II i duża nadżerka...nie dostałam specjlanych rad by sie przygotować...sam zabieg nie jest bolesny....jeżeli coś czujesz to tylko bóle podobne do tych przy okresie, ale to głównie po zabiegu...mi troszkę po zabiegu było słabo...zgadza się koszt jest spory (ja płaciłam chyba z 250) ale gin poinformował mnie, że kolejne zabiegi są za darmo :) tak więc nie bój się, bo nie ma po co...i pamiętaj tylko, że wymrażanie dużo lepsze jest niż wypalanie ;) pozdrawiam :)

Gość nie trzeba się specjalnie
nie musisz się w żaden sposób przygotowywać, zakup tylko wygodne podpaski, będziesz je potrzebowała przez 2-3 tyg po zabiegu, pierwszą załóż od razu po zabiegu, bo leci mocno taka jakby woda