Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaklopotana_

Gwałt...!!!!

Polecane posty

witam.3 tyg temu zostalam zgwa...:( nie chce dokanczac. A teraz po tym wszystkim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy! Moja psychika nie wytrzymuje juz napiec i tak naprawde niewiem co robic. Mam 23 lata i podejrzewam ze nie bede w stanie poradzic sobie z mysla ze dziecko ktore chiala bym nawet urodzic zostalo splodzone w ten sposob! co wy o tym sadzicie tylko prosze szczerze.

Gość i kto ma racje
idz do psychologa i z nim pogadaj, jesli wiesz ze nie dasz rady masz prawo usunąc ciąże ale gwalt musi byc zgloszony na policje.

biedulka,zglos to na policje,kolezanka ma racje,nie czekaj dluzej,chociaz 3 tygodnie to i tak dlugo...

Gość jojojjjo
zgadzam się - policja i psycholog!! napewno ci pomogą - POWODZENIA!!

Gość to chyba prowokacja_

Gość kubi
jak to sie stalo? Bylas na policji z tym>? Niech sprawca odpowiada za swoje czyny! Wspolczuje, ale przeciez to nie Twoja wina.. chociaz ludzie sa po..je.. i umia tylko pokazywac palcami zamiast pomoc drugiemu to mysle ze z rodziny napewno ktos Ci pomoze i jakos to bedzie. 3maj sie

sparwa zgloszona jest na policji nadal szukaja tego ... lecz ja tak naprawde nie mam rodziny. Moi rodzice nie zyja od 6 lat.Tak naprawde robie wszystko sama,Rodzenstwa tez nie mam a jesli chodzi o reszte rodziny to tak naprawde nie mam na kogo liczyc.

Gość kłamczucha-
trzy tygodnie po gwałcie... wtedy jeszcze nie ma objawów ciazy. Nawet testy wykrywają ciaze dopiero po 6-8 tygodniach minimum!!! Lekarz nie wykryje ciąży wczesniej niż w 6 tyg. Wiem cos o tym, studiuję medycynę na ostatnim roku. Spadaj stad

Gość dobrze sie składa
ja szukam dziewczyny/żony. Jestem zdesperowany, więc może być używana i zapylona. Ładna jesteś?

Modern...wydaje mi sie ze twoje pytania nie sa na miejscu. A jesli ci to pomoze nie bylam prowokujaco ubrana wracalam z pracy o 21 godzinie.Wole nie opowiadac po raz kolejny jak to sie stalo.

Gość kłamczucha-
modern po prostu wie, ze to podpucha. Fiyxnie nie ma takiej mozliwosci, zeby w 3 tyg. sie dowiedziec o ziazy

Gość kłamczucha-
po dwóch tygodniach? To był przypadek, niczym nie potwierdzony. niech nam pani zgwałcona powie skad wie ze jest w ciazy

skonczmy ten temat! idz dziewczyno do lekarza,na policje a przede wszystkim do PSYCHOLOGA i tyle,zadna z nas nic ci tu nie powie nowego,a przy okazji trafisz na idiotow,jak modern

Gość kłamczucha-
i ja

Gość jojojjjo
3 tyg to testy wykryją i beta też - lekarz owszem daje 100% pewności po jakichś 6 - 8 tygodniach ale po to mamy rozwijającą się technikę że są testy nawet po 6 dniach i bete z krwi... coś ty kłamczucha kłamiesz.. i jeśłi jesteś na ostatnim roku medycyny to boże uchowaj przed takimi lekarzami!!

do klamczucha...skoro tak uwazasz masz do tego prawo slyszalam ze czasmi testy wychodza pozytywne nawet po 2 tyg. wiec niewiem co ty studiujesz ale moze masz racje ale robilam 3 testy i podejrzewam ze nie mogly byc pospute/niewazne skoro 3 razy pod rzad wyszly pozytywne

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
to źle słyszałaś - wymyśl lepszą historyjkę, tym razem bardziej ją dopracuj. Zawsze walniesz jakiegoś babola idioto

Gość i kto ma racje
klamczucha ty jestes niedorozwinięta? Co ty piszesz w ogole - do zaplodnienia dochodzi ok 6 dni od stosunku i po tyg mozna spokojnie robic test z krwi w ktorym jest hormon hcg a wzrasta on w wyniku ciąży i testy sikane rowniez go wykryją bo sa czule wlasnie na ten hormon. lekarz potwierdzi ciaze w 6-8 tyd a test znacznie wczesniej. Ja robilam tezt 11 dni od stosunku i pozytywny zarowno jeden jak i drugi.

Gość kłamczucha-
nienormalne jestescie. I medycyny za grosz nie rozumiecie. Atak nic Wam nie pomoze. Powtarzam, w 3 tyg. po stosunku nie da sie stwierdzic, ze kobieta jest w ciazy. I piszcie co chcecie, ale to świadczy o Waszej inteligencji :)

nastepna wizyte u psychologa mam za 6 dni a wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie ze(moze) jestem w ciazy moze nie powinnam pisac o mojej sytuacji na forum ale chialam uslyszec co inni o tym mysla i w zadne sposob nie chce tu nikogo oklamywac...w sumie nawet nie wpadla bym na pomysl tak gupi zeby pisac na publicznym forum o tym ze zostalam zgwa.... jesli taka sytuacja wogole nie miala by miejsca! Dziekuje dziewczyna ktore odpowiedzialy.Pozdrawaiam

Gość kłamczucha-
i kto ma racje- przypadek :D

Gość kłamczucha-
do pierwszego postu zakłopotanej- to jest najgorsze miejsce do takich zwierzen. Zgwałcone chca wyprzec nieprzyjemne zdarzenia, nie opisuja ich nawet w myslach, nie mówiac o forum. Przed wymysleniem takiej bzdury trzeba bylo poczytac psychologiczne ksiazki

Gość i kto ma racje
przypadkiem to ty jeszcze na tej medycynie jestes :D:D:D:D:D:D

Kłamczucha...a jak to sie dzieje, ze ginekolog robiący monitoring cyklu widzi dojrzewający pęcherzyk podczas usg? I w 3 tyg. od zapłodnienia, to jest w 5 tyg. ciąży może juz dostrzec pęcherzyk ciążowy?? W ten sposób moze stwierdzić ciązę 3 tygodnie po zapłodnieniu raczej:P

Gość kłamczucha-
zaden mądry ginekolog nie zrobi usg wczesniej niz w 6 tyg. Jest to niebezpieczne dla płodu. Spadaj