Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaklopotana_

Gwałt...!!!!

Polecane posty

5 tygodni ciązy to jej 6 tydzien, więc wszytsko gra:) Odkrywcza nie będe:D-jestes prowokacja:P:P

Gość kłamczucha-
to samo mysle o Was

kłamczucha tak się zgadza że mi ciąże wykrył mój ginekolog w 4 tyg więc? Po co się tak pienisz:-o Skoro taki kierunek studiujesz to powinnaś wiedzieć że każda kobieta ma inne cykle. Jedna co 24 dni druga co 35 więc tydzień tygodniowi nie równy. Ja licząc od ostatniej miesiączki równo po 4 tyg poszłam i na USG widziałam:-P

Gość ST.
przyszła pseudo-lekarko gdzie ty studjujesz tę medycynę.

Gość ST.
bo ja w Klewkach i wiem ze mozna wykryc nawet po pół godziny, bo sie jeszcze nogi trzęsą

Gość aniulinda
marna prowokacja

Gość kłamczucha-
W warszawie, i radziłabym sie Wam nie osmieszac. Piszcie co chcecie, im iecej piszecie tym bardziej sie błaźnicie :)

Gość kłamczucha-
aniulinda- zgadzam sie, marna prowokacja :D

Gość kłamczucha-
już dawno by mnie wyrzucili ze studiów, ale daje dupy wszystkim wykładowcom, i trzymam ich za jaja:) a czy jestem w ciąży,sprawdzam co pół roku - tata jest proktologiem i sam mnie bada

Gość jojojjjo
kto się błaźni to się błaźni - pogadaj z wykłądowcami :P

Gość aniulinda
kłamczucha ty sama jestes tępa hehehe :) dni płodne miałam około 26,27,28 luty i w te dni się staraliśmy.test zrobiony został 16 marca i pokazał 2 kreski.5 kwietnia lekarz potwierdził ciąże a 6 listopada 2007 urodziłam moja córeczkę powiem Ci kobieto że zrobiłaś z soebie kretynkę

Gość zuzaaaaaa
kłamczucha- trzy tygodnie po gwałcie... wtedy jeszcze nie ma objawów ciazy. Nawet testy wykrywają ciaze dopiero po 6-8 tygodniach minimum!!! Lekarz nie wykryje ciąży wczesniej niż w 6 tyg. Wiem cos o tym, studiuję medycynę na ostatnim roku. Spadaj stad skad ty sie dziewczyno urwalas???????? chyba caly czas jestes na wagarach a nie na zajeciach, test moze juz wykryc tygodniowa ciaze, szczegolnie jesli jestes juz po dniu w ktorym powinna wystapic miesiaczka, ja dowiedzialam sie okolo 2-3 tyg od zaplodnienia....... jeszcze to 6-8 tyg minimum, a maksimum to jakie jest- 8 miesiac ??????

dziewczyno. Kto się błaźni. Chyba kazda z nas wie coś na ten temat bo w ciąży niektóre są tu nie pierwszy raz. A żeby coś takiego wiedzieć to akurat mi nie potrzebne jest studiowanie medycyny. Zresztą studia am już jakiś czas za sobą. Przeczytałam sporo książek i wiem:-P Ale ty się dokształcaj bo braki masz i to spore. I to ty się ośmieszasz bo już tu nie raz nawet "lekarze medycyny mądrale" siedzieli:-D

Gość kłamczucha-
aniulinda- tak jak Ty? Nie sądzę :D

Gość kłamczucha-
Igła25 - o przepraszam uniżenie, tak sie wczułaś idiotko w ten topik. O jak Was łatwo wciagnąć w cokolwiek. To ja byłam autorką topiku i to ja sobie odpisywalam, a Wy sie tak dałyscie zidiociec. Do widzenia idiotkom

Gość aniulinda
kłamczucha prowokujesz swoimi idiotyzmami,próbując dowieść ich prawdziwości i słusznośći hehehe :) pozostawie to bez komentarza a o innych forumowiczek:olejcie ją,to da sobie spokój.tania prowokatorka

Gość kłamczucha-
mi tam zresztą ciąża nie grozi, bo tylko w pupę daje... i kto tu teraz jest tępy :P

w takim razie to tylko ty zrobiłaś z siebie idiotkę udając gwał i jeszcze studia medycyny a nie my:-P Ta medycyna to za wysokie progi dla ciebie:-D

Gość kłamczucha-
aniulinda- czyzby? to czemu sie dajesz wkrecac?

Gość kłamczucha-
Igła25, to tak jak dla Ciebie myslenie

Gość kłamczucha-
kał i orzechy, zapomniałam dodac

Gość kłamczucha-
no i w niektórych przypadkavh zalegającą mastkę spod napletka

Gość kłamczucha-
nie, nie, napletek to nie. Wolę gwałt

Gość kłamczucha-
najlepiej gwałt w zabrudzony odbyt

Gość kłamczucha-
nie no odbyt mam czysty , zawsze tata mi rodzynki wylizuje:) za to go kocham

Kłamczucha,wiesz co spadaj spowrotem na te swoje studia dawac dupy wykladowcom,jestes CHORA!!!!!! lecz sie!!!!! co za debilka,nie do wiary ze mozna sie tak osmieszyc:):):)

klamczucha jak studiujesz medycyne to wspolczuje Ci. Dziewczyno ok srednio ok 14 dni przed okresem wystepuje owulacja. Skoro test mozna robic w dniu spodziewanej miesiaczki to chyba 2 tygodnie wystarczą?? medycyna tutaj nie jest potrzebna. Mi test wyszedł prawidłowy na 15 dni po stosunku. I wydaje sie to całkiem mozliwe bo jestem w ciazy :/

Gość andora
Kłamczucha pitolisz jak potłuczona! Na której akademii ty studiujesz, gdzie takich bzdur się nasłuchałaś? w Kongo? Namibii? Etiopii? Wczesną, 2-3 tygodniową ciążę można stwierdzić testami wykrywającymi gonadotropinę kosmówkową w moczu, albo testem Beta HCG z krwi. Jak mi wytłumaczysz, że owulację miałam pomiędzy 29 maj-1 czerwiec 2007, wtedy też zaszłam w ciążę, spodziewanej miesiączki nie dostałam 13-14 czerwca i w tych dniach zrobiłam dwa testy strumieniowe, które pokazały dwie czerwone kreseczki oznaczające ciążę. Po niecałych 5 tygodniach od zapłodnienia na usg u swojego ginekologa zobaczyłam pęcherzyk, zarodek i bijące serduszko. Przewidziało mi się? uroiłam sobie? Nie! - w lutym tego roku urodziłam najprawdziwszego synka! I co? nie jest możliwe wykryć ciążę testami w 2 lub 3 tygodniu od zapłodnienia?