Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliaaaaaaaaanaa

mam 26lat czy mam szanse

Polecane posty

Gość poliaaaaaaaaanaa

na odwzajemniona milosc??? nic do tej pory sie nie dzialo, zero wiekszych wyjsc, znajomych. czy skoro przez tyle lat nie bylo nic, jest szansa na zmiane? dolluje mnie to

Gość poliaaaaaaaaanaa
nic sie nie stalo, zauwazylam, ze zycie minelo obok, ja zaliczajac kolejne egzaminy na studiach, nie odnawiajac kontaktow towarzyskich zostalam sama

Gość dobrze sie składa
nie ma szans - potwierdzam

Gość poliaaaaaaaaanaa
mam sie pociac? :(

Gość poliaaaaaaaaanaa
male miasto. nigdy nie mialam nikog, a zle ponoc nie wygladam :(

Gość subita nie czytaj
bo to durny malolat, dla niego 26 to jak 96.

dziwne jak mozna nie miec ani jednego znajomegoo...najwyzszy czas kogos poznac....moze jestes jakas dziwna i nikt nie chce sie z toba zaprzyjaznic...

Gość poliaaaaaaaaanaa
jestem dziwna, mam znajomych w pracy, same mezatki, maly zaklad, w liceu 4dziewczynyw klasie, na studiach pelno kazda zyje swoim zyciem

Gość poliaaaaaaaaanaa
ale nawet nikt na mnie na ulicy nie patzry :(

Gość oooooooooooooooooooooooo
pewnie ze masz szanse, na miłosc nigdy nie jest za pozno...

Gość zxv
to zrob cos zeby patrzyli, zrob makijaz, fajnz fryzure, fajnie sie ubierz i juz bedziesz inaczej wyglądac, tzn lepiej, ładniej wyglądac

Gość a moze poszukaj w necie
mi tez kiedys sie wydawalo ze juz nikogo nie poznam, rozstalam sie z facetem i wydawalo mi sie ze jestem stara i nikogo juz nie poznam, a mialam tylko 23 lata:D, potem w wieku 25 poznalam fajnego chlopaka w necie, a za rok nasz slub:)

>> Ja sama zamierzam się związać na stałe ok 30 rż I liczysz, ze jakis normalny facet się toba zainteresuje w tym wieku?:o

ja ja studiowałem na pp, to wszystkie dziewczyny na roku studiowały po to by znaleść męża, a wybrały polibudę po to bo w grupie dziekańskiej było 17 chłopaków i 4 dziewczyny. Racjonalne podejście, a Ty na czym studiowałaś , gdzie bab zatrzęsienie, w raju dla lesbijek czy co?

Gość poliaaaaaaaaanaa
pedagogike

Gość poliaaaaaaaaanaa
nie dziekuje... ale skoro tyle lat bylo na nie.. czemu mialoby sie nagle odmienic... najlepsze, ze jetem dda, zakochuje sie w zonatych, zajetych :(

Gość
Zwodniczy Aniołek => a ile niby lat ma mieć twój docelowy mąż? Bo, widzisz, facet co nie jest ofiarą załatwi sobie młodszą laskę. W końcu 20stki mają ładniejsze ciała... :D

Gość ale z was downy
myslicie ze jak kobieta ma 26 lat i jeszcze nie jest mezatka to znaczy ze jest z nia cos nie tak i nie ma szans na znalezienie normalnego faceta. durne z was paly. w kazdym wieku mozna znalezc milosc.niedobrze mi sie robi jak czytam te wasze beznadziejne wypociny

Gość
Zwodniczy Aniołek => status materialny i społeczny kobiety dla mężczyzny nic nie znaczy. Ciało, zrównoważenie emocjonalne, jak najmniejszy przebieg i inteligencja. Dokładnie w tej kolejności. 🖐️