Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanan987

Zakupy ubrań na raty przez internet

Polecane posty

Gość Nanan987

Hej! Mam do Was takie pytanko czy znacie jakieś sklepy internetwe w których zakupy ciuchów można rozłozyc na fajne ratki? Szukałam w quellu jest taka możliwość tylko jeśli jedną rzecz bedzie kosztować powyzej chyba 300 zł w bonprixie tez nie ma takie mozliwosci Pomóżcie moja szafa świeci pustkami i bublami chce kupić raz a porządnie...

Gość Nanan987
Pomózcieeeeeeeeeeeee prosze!

Gość juhy
Moim sposobem na tanie i efektywne zakupy jest kupowanie gotowych zestawów ciuchów na Allegro. Np kupuje 50 rzeczy za 200zł wybieram rzeczy, w których bede chodzic, a reszte wystawiam dalej. Tutaj jest np jeden z moich zestawów: http://www.allegro.pl/item711006307_mega_zestaw_markowe_ciuszki_ponad_70_szt_h_m Większość rzeczy jest firmowych i tak kupujac moge sobie łatwo zarobic na nastepny zestaw Zapraszam

hmmm zamiast tak kombinować poszukaj na allegro porządnych firm które można tanio wylicytować na aukcjach. ani quellu ani bonprixie nie mogą się pochwalić dobrą jakością rzeczy więc kupisz tylko kolejne buble. szukaj na allegro ciuchów firm znanych z porządnych materiałów. szukaj licytacji od złotówki, mało znanych marek, używanych rzeczy. szukaj przedmiotów u innych sprzedających czasem u jednego sprzedawcy kosztuje coś 100zł u drugiego jest licytacja od 1zl.

Gość to nie kupuj ubran za katalogo
w, bo sa doslownie na jeden sezon- do nastepnego katalogu :/ jesli nie masz kasy to polecam ciucholandy, czesto sa tam rzeczy nowe z metka :)

Gość ryba////ryba
http://allegro.pl/sprzedam-akwarium-z-calym-w yposarzeniem-i1407795822.html to moze być twój złoty strzał-zobacz-taka okazja sie nie trafia......zapytaj o cenę-będziesz w szoku. Jeżeli jesteś pasjonatem to coś dla Ciebie

Gość Janek822111
Cześć , prowadze sklep internetowy z odzieżą dla kobiet w ciązy. Zastanawiam się nad wprowadzeniem mozliwośći zakupów na raty. Jak myślicie, ma to sens? pozdrawiam

Jak chcesz raz a porządnie, to proponuję Ci szycie na miarę. Są takie pracownie krawieckie, które szyją na zamówienie wszystko, co im zlecisz, na podane wymiary. Wtedy masz gwarancję, że ciuch jest absolutnie Twój, bo dla Ciebie specjalnie skrojony i uszyty, z dobrego materiału i dobrze wykonany. Sama korzystam i polecam chociażby http://www.lilu-pracownia.pl/. Poza tym mają na tyle przystępne ceny, że myślę, że obejdzie się bez rat:)

Gość liona09
Ja kupuję często w klubie zakupowym Privore. Już kilka razy udało mi się tam znaleźć fajne ubrania dobrych marek, w rozsądnych cenach:).

Gość gość
Ja kupuje męskie ciuchy na raty na majesso.pl