Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunday afternoon

dziwne kupki...

Polecane posty

Gość sunday afternoon

moja 3 miesieczna corcia od wczoraj robi dziwne kupki. bardzo duze. wczoraj najpierw bylo duzo sluzu - takiego jak surowe bialko kurze, potem takie jakby biale nitki (nie glisty). a dzis z kolei kupka pelna byla bialych grudek... jutro mam wizyte u lekarza, jednak juz sie martwie. czyjes dzieciatko mialo podobnie??

Gość kupa ze śluzem
lepiej się udaj do lekarza...

hm....z tego co mi wiadomo, Mała może być na coś uczulona. Jeśli karmisz piersią, na jakiś składnik pokarmowy, który się przedostaje do Twojego pokarmu, jeśli mieszanką (zapewne jest karmiona tylko mieszanką - mam na myśli, żadnych innych pokarmów), to może być uczulona na tę konkretną mieszankę. Pół biedy z grudkami/pasemkami białymi, bo to niestrawione mleczko (taki jakby twarożek), i to zdarza się wielu Maluszkom, bardziej wskazujący na alergię pokarmową jest ten śluz. Ale najlepiej idź z Malutką do lekarza. Możesz spróbować (na pewno nie zaszkodzi, a pomóc może) pdawać Małej probiotyki - polecam Dicoflor, może to tylko kwestia słabej kolonizacji jelit przez bakterie (te potrzebne), i same probiotyki rozwiążą problem, może potrzebna będzie zmiana mleczka. Ja miałam ten sam problem u Córeczki. Wystarczyły probiotyki - podawałam przez ok. 2 m-ce i kwestia kupek się unormowała.