Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Animia

strefa T - jak sobie radzicie z błyszczącą skórą?

Polecane posty

Używacie chusteczek matujących? Ostatnio strasznie świeci mi się skóra na czole i nosie... Po prostu to już przegięcie ;/. Na dodatek mam wrażliwą (naczynkowa) i suchą w pozostałych miejscach cerę... Z góry dzięki za udzielone odpowiedzi!

Gość cynamonowa baba
animia - nie radzimy sobie :) Przynajmniej ja nie.

Gość cynamonowa baba
no niestety :) jak naloze rano makijaz to moja twarz wyglada super. Po trzech - czterech godzinach wygladam jak zarowka. Znam kilka dobrych kremow matujacych, ktore nie tylko matuja ale tez poprawiaja ogolny wyglad skory przy regularnym uzywaniu. Jednak sa drogie...

Gość ips
Ja używałam krem Dax Cosmetics matującego, bardzo dobrze matowił. Niestety po dłuższym stosowaniu wysuszył mi trochę skórę. Poardziłam sobie z tym używają na noc kremu oliwkowego ziaji, a na dzień daxa, było ok. Teraz na szczęście już mi się tak twarz nie świecii

Gość cynamonowa baba
ja slyszalam wiele bardzo pochlebnych opinii na temat kremu matujacego na dzien Soraya - Witaminowa terapia matujaca, sama nie probowalam bo nie mieszkam w PL, ale podobno rewelacja. I rowniez podobno - juz go nie produkuja, tylko jakas nowa wersje, ktora juz nie jest taka dobra.

ips, Dobry pomysł :). Ziajka oliwkowa wymiata;). Ale do ludzi się nie nadaje:D. No drogie kremy, to nie dla biednej studenckiej kieszeni, niestety:P.

cynamonowa baba, Coś mi się obiła o uszy ta nazwa kremu... Szkoda, że przestali to produkować ;|

cynamonowa baba, Coś mi się obiła o uszy ta nazwa kremu... Szkoda, że przestali to produkować ;|

Gość cynamonowa baba
no szkoda, bo podobno matowil na caly dzien i poprawial wyglad skory. a moze nadal produkuja? warto popatrzec w sklepach