Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hirebajer

Mamn jeden przedmiot ścisły i wysiadam !

Polecane posty

Gość hirebajer

niby studia inżynierskie ale na Akademii ROlniczej na moim kierunku nie było matematyk , fizyk itd, teraz na semestr przed inzynirem dali fizyke i nie daje rady , koles psychol niewiadomo czego sie uczyc itd , jeszcze mnie przez to gowno do egzaminu nie dopuszcza...:( nie moge jeść , spać w pracy tylko myśle o tym gównie...

to nie rozmyślaj o tym, tylko się ucz na takie pierdoły i smęty nic tak nie pomoże jak porządny kurs matmy czy fizy :D

Gość Poznaniak 85
można nie mieć , bo po co np hodowcy zwierząt fizyka ?

>> można nie mieć , bo po co np hodowcy zwierząt fizyka ? Po to ośle, że jest jakaś podstawa programowa, która gwarantuje, ze ktoś, kto ma tytuł inzyniera umie chociaż całkować.

Gość Poznaniak 85
czy wy jacyś ograniczeni jesteście czy mi się zdaje ? inż nie oznacza koniecznie matmy , tak samo jak od doktora prawa nie wymaga się znajomości anatomii ...no ludzie

Gość dawajcie po tej akademii
tytuł rolnika zamiast inżyniera... i wykształcenie wyższe rolnicze... żeby sie ludziom nie myliło z takimi, którzy się uczyli

Gość Poznaniak 85
czyli doktorowi prawa też tytuł zabierzesz ?bo nie zna wszystkich kości czaszki ? debile :D

ale doktor obowiazuje wszedzie, po ukonczeniu AM jestes lekarzem a nie doktorem,chyba ze go sobie zrobisz wiec to glupie porownanie

>> inż nie oznacza koniecznie matmy , tak samo jak od doktora prawa nie wymaga się znajomości anatomii O kurrwa mać :o Dla ciebie tytuł "doktor" kojarzy się tylko z lekarzem? :o Inżynier, to tytuł techniczny i jako taki MUSI mieć wiedze i przedmioty matematyczne i fizyke

Gość Poznaniak 85
http://pl.wikipedia.org/wiki/In%C5%BCynier znajdz mi tam zdanie, że inżynier musi mieć fizyke i matme ....ograniczeni jesteście i tyle :D na każdej Akademii Rolniczej jest masa kierunków inżynierskich bez fizy i matmy ...

>> Akademii Rolniczej To jest śmiech na sali, ze takie trzeciorzędne uczelnie mogą nadawać tytuły inżynierskie. To tak jakby uniwersytety miałby kształcić lekarzy :o A potem jest taki tuman z tytułem inż, który nie wie co to całka czy macierze :o Żal.