Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forgifcia

Czy podczas robienia kupy wydajecie jakieś odgłosy i jak trzymacie nogi

Polecane posty

Gość Forgifcia

Chodzi mi o to czy jak robicie kupę i nie chce ona od razu wyjść to czy stękacie, jęczycie albo coś w tym rodzaju? I w jakiej pozycji są wasze nogi? Czy zgięte czy moze unosicie do góry? To dość istotne, bo od 2 tygodni się nie załatwiałam i czeka mnie taka dość nieprzyjemna wizyta w toalecie. Trochę się krępuję że będę musiała stękać albo coś w tym rodzaju. Na wszelki wypadek wezmę włożę sobie czopka i zapalę fajkę...

Gość Forgifcia
Dzisiaj tak mnie brzuch napiepsza że normalnie nie wyrabiam. Leżę w łóżku i wyję z bólu :(

Gość zgłaszam ten temat
do konkursu na najbardzie debilny temat na kafe

Gość Forgifcia
myslicie ze moge miec to zaparcie z powodu intensywnego seksu analnego? robilam to tylko z 10 facetami w ciagu ostatniego tygodnia, chyba poupychali kupe w moich jelitach :(

Forgifcia myslicie ze moge miec to zaparcie z powodu intensywnego seksu analnego? robilam to tylko z 10 facetami w ciagu ostatniego tygodnia, chyba poupychali kupe w moich jelitach Jeśli to jest Twój sposób na zaistnienie na ten forum,to musisz sobie uświadomić ,iż jest on żałosny, a za czym idzie fakt iż Ty jesteś żałosny/żałosna.