Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iGIpop

rozwalona

Polecane posty

pisze sobie czasami z moim facetem na gg rozne sprosne rzeczy jak to bysmy sie kochali albo co on by mi rozbił ... sypiamy ze sobą dopiero od 2 miesiecy, dzis opisując nas lezących nago na łózku użyl okreslenia \" lezysz z cipką na wierzchu rozwalona\" :o poczulam sie jak ochydna krowa do ktorej nie czuje nic procz obrzydzenia, ale tak mu sie chce ruchac ze nawet taką krowe przerznie :( czy ja jestem normalna obrazając sie na takie słowa ?

Gość 321start
ja bym się też obraziła

To było w zasadzie wiesniacko - burackie stwierdzenie:) A rok poślubie to wyjedzie ci z tekstem "rozjebałas sie jak stara pizzda"

wyolbrzymiasz problem. :P facet sie podniecił, nie przemyślał sprawy i tyle. ja do swojej niuni tez rzucam teksty typu: \"choc cie przelece\" \"obciagnij mi kochanie\" itp itd i jakos nigdy nie zauwazyłem zeby byla obrażona czy cos. tylko ze ja podobne teksty słysze w moim kierunku :) np. lezymy sobie w łozku, przytulamy się a ona: \"czego tu jeszcze robisz, spierdalaj na dół\" :)

FIGO ja takie teksty jak : chce cie preleciec, pieprzyc, dymac, ruchac, obciągac, kutas , cipa i co tam moze jeszcze komus niepasowac, to mam na codzien i nie uwazam zeby byly obrazliwe, owszem potrafią podgrzac atmosfere, ale jak leze \"rozwalona\" to to nie jest podniecające i chyba nie tylko mi sie zle kojarzy 😡 podwiedz do swojej kobiety ze lezy rozwalona z cipką na wierzchu jak sie nie obrazi to wróc tu i nappisz mi to albo lepiej ona sama .:(

Gość hIren_A
dobrze zrobilas

Gość muuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość koko65
ciesz sie ze ze nie powiedzial....nastap sie stara.....atak ogolnie....moze ma maly zasob slow:)))

Gość nie ważne jak mówi
o seksie ważne jak się seksi ps, Czepiasz się Nie sądzicie, że wiele osób zbyt dużę znaczenie przykłada do kontaktu via elektronika? A to ze sms nie napisał, a to z enie zadzwniła, a to że emotikona nie taka jak być powinna, a to że mail jakiś zdawkowy bez usmieszków :D Ludzie, odłączcie się i łączcie się :)

konczymy topic - rozmawiałam z nim. od dzis nie jestesmy juz razem 😭 idzie ktos sie skuc ze mną czy mam pic sama ?