Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masiosidlo

dziwne zachowania kupujacych na allegro, nie rozumiem o co chodzi??

Polecane posty

Gość masiosidlo

dziewczyny moze mi pomozecie:) otoz sprzedaje na all kilka nowych kosmetykow przywiezionych z UK p oatrakcyjnych cenach w porownaniu do tego co jest w PL, oryginalne i to widac na zdjeciach, wystawiam w opcji kup teraz z zaznaczeniem ze wystawiam raz a potem sama zuzywam( jak nikt nie kupi, i tak robie:) a ludzie dodaja to do obserwowanych aukcji(??)po co?? przeciez to aukcje kup teraz bez innej opcji, na co licza? moze mi to wyjaśnicie bo chyba nie do konca rozumiem zachowania allegro a chcialabym je poznac:)

Gość cygaretki
to znaczy ze znudzone zyciem dupy chca wydac kase ale nie wiedza na co..wiec laza po roznych aukcjach i zaznaczaja co im bardziej pasuje...pozniej o tym zapominaja i suma sumarum nie kupuja niczego bo same ogladanie im wystarczy...mam nadzieje ze pomoglam

Gość seba inż
Niektórzy przeglądają wiele przedmiotów i najciekawsze dodają do obserwowanych, żeby potem do nich powrócić.

Gość lablablablalalabla
No ja tez tak robie. Rzeby porownac z cena u innych sprzedajacych i nie zgubic

Gość lablablablalalabla
Zeby

Gość masiosidlo
aha no niby tak ale to sa kosmetyki niedostepne w pl i limitowanki z tego co sprawdzialm wiekszosci z nich nie ma na allegro, wiec?? a zreszta:D

Gość po to zeby sie zastanowic
czy na pewno je chca, albo zeby poczytac jakies ich recenzje na necie jeśli np. ich nie znają a słyszeli od kogoś, że sa dobre. Nie wiem czemu tak cie to dziwi :o

Gość co w tym dziwnego
Ludzie szukaja, dodaja do obserwowanych a potem szukaja dalej i jak znajda cos lepszego to nie wracaja. A ty jak kupujesz na aukcjach to tez od razu bierzesz to co co sie pierwsze wyswietli bez sprawdzenia czy nie ma gdzies taniej? Dziwne to by bylo gdyby tak robili.

Właśnie po to jest ta opcja, żeby się zastanowić przed zakupem. Sama wystawiałam kilka rzeczy na aukcjach. Było sporo ofert, a potem prośby o ich wycofanie (\"bo kupiłam gdzie indziej\"). Jeśli ktoś nie jest pewien, niech nie licytuje, tylko zapisze sobie w obserwowanych, zastanowi się i nie zawraca sprzedającemu niepotrzebnie gitary. Teraz na moich aukcjach wyraźnie zaznaczam, że nie wycofuję ofert i problem się skończył.