Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manelikowa

Problem z butami

Polecane posty

Gość Manelikowa

Czy kupujecie bardzo drogie buty? Bo ja jakis czas temu na szczegolne okazje kupilam mega drogie buty. Sa sliczne i eleganckie. W sklepie byly wygodne i ten kawalek co sie przespacerowalam bylo ok mimo, ze sa na koturnie i obcasie. jednak ostatnio byla okazja do zalozenia tych butow i mimo, ze prawie wogole nie chodzilam a glownie siedzialam, to bylo mi bardzo niewygodnie. Nie wiem co zrobic, bo to tyle kasy. Nie wiem, moze sie przyzwyczaje, ale mysle zeby je komus sprzedac i wlasnie dlatego pisze ten topik, czy sa tu laski, ktore sa w stanie zaplacic 2500 zl za pare butow? Czy raczej moja chec sprzedazy jest skazana na niepowodzenie?

Gość Manelikowa
chyba o tej godzinie nikt o butach nie mysli

Gość Menelikowa
no ja zazwyczaj tez, ale raz w zyciu zaszalalam.

Gość marrrakeszka
niestety ja nie, uwazam ze mozna kupic porzadne i wygodne buciki w rozsadnej cenie:) wole wydawac kase na cos bardziej trwalego, co w przyszlym roku bedzie jeszcze modne... --- codzienna walka w nieco lzejszy sposob http://tiny.pl/sb79

za buty 2500 tysiaka?? nigdy w zyciu mnie stac ewentualnie na 250 a to i tak za duzo, wole jednosezonowki zmieniane co roku!!

a tak w ogole to co to za buty ?? jakiej firmy pewnie renomowanej i nie byle jakiej??

Gość ja tak samo
nawet jakby mnie było stać na take drogie buty to wolałabym wydać te pieniądze mądrzej.To ile ty zaraniasz autorko?