Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

No nie mogę, nie mogę się oderwać od Kafeterii !!!

Polecane posty

O co w tym wszystkim chodzi, czemu to tak, do kurtyzany nędzy, wciąga ?! Mam masę innych ciekawszych zajęć pod ręką, a to książka, a to forum dot. mojej kariery, a to skupianie się nad pracą magisterską, a to angielski, a to konkurs uczelniany, ale nie ! Ja muszę siedzieć na kafeterii i tępieć :/

Gość 8212 Albert Einstein
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. (niem.)

Gość jakbym o sobie czytała
ja też mam mgr na głowie, do stycznia muszę znać perfekt angielski, a ja siedze na kafe kilka godzin dziennie i myślę o tym, że powinnam robić ważniejsze rzeczy, ale nie mog ę się zmobilizować

ciebie nie ciągnie a ja bylem tylko raz.....nie umiem poswiecic uwagi setce ludzi w tym samym czasie ..jak dla mnie bylo zbyt chaotycznie.

Gość Metaforo
jest to atawizm, wspólnota, chociaż nie widoczna. Samo życie. Nie sumituj się , wszak prace magisterską masz w głowie, książka nie ucieknie, a kariera? Cóż bardziej może być niepewne niż kariera? Pewnie tą karierę zrobisz bo umiesz stawiać sobie właściwe pytania.