Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta

zaczełam powracać do życia

Polecane posty

Gość ta

po tym jak sie rozstalismy bardzo plakalam, a nie naleze do tych co lubia to robic. oczywiscie potem dalej sie widywalismy, jak "przyjaciele". chyba ciagle nam na sobie zalezalo. a ja mialam nadzieje na wielki come back. a teraz... spotkalismy sie ostatnio. oczywiste, ze mam do niego sentyment - pierwsza wielka milosc, ale teraz juz wiem, ze mi przeszlo. nalezy to powidziec glosno: przestalam go kochac, moge zyc normalnie :)))))))

Gość Powiedz Ty dziewczę
Długo Z Nim byłaś? Długo Go kochałaś? Długo Go kochałas po rozstaniu?

Gość po co rozkminiac
po cholere te pytania ma to ona za soba

Gość ta
onanizm nie wyleczylby mnie z poczucia straty, nie sadzisz? zgadzam sie z tym, ze to nie wazne ile czasu bylismy razem, ile czasu go kochalam. gdybym napisala ze 3 miesiace bylismy razem uslyszalabym ze jestem glupia i wtedy nie mowi sie jeszcze o milosci, a gdybym napisala ze rok, tez by sie znalazl taki co by krytykowal... problemem pozostalo tylko to, ze wrocila moja niesmialosc w stosunku do mezczyzn :) trudno, jakos sobie i z tym poradze :)

Gość mam wiele imion
ja byłam 7 lat z facetem, którego w zasadzie nigdy nie kochałam a byłam tez z jednym przez 3 tygodnie i myślę o nim do dziś... a już 5 lat minęło ;(