Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Oto co usłyszałam na randce

Polecane posty

Byłam dziś, znaczy wczoraj na randce. Fajne spotkanie, facet naprawdę super, ale jedno mnie zniesmaczyło. Jakoś tak wyszło, że pozwoliłam mu się objąć, pobawić trochę włosami. Gdy odgarniał mi włosy za uchem jakoś tak mimowolnie powiedziałam mu, żeby nie dotykał, bo mam odstające uszy i się zrazi. I wiecie co on na to? Powiedział tak - \"no wiesz, nie każdy jest ideałem\". Kurde, zniesmaczyło mnie to trochę. Myślałam że zaprzeczy czy coś, a on takim tekstem rzucił. Jestem przewrażliwona czy mam rację?

Gość nie masz innych problemowO

Gość nie masz innych problemowO
:o:o:o

Gość Iaromina
Nie masz racji, faceci to takie stworzenia, które w takich sytuacjach nie myślą jak my :) Trzeba to zaakceptować bo inaczej można zgłupieć :)

Gość jestes przewrazliwiona

Gość hehehehe he

Gość dobra strategia
zwracać uwagę faceta na swoje mankamenty i to na pierwszej randce :D:D:D

Gość bdgr
Gdybym ja cos takiego uslyszala na miejscu faceta, to uciekalabym gdzie pieprz rosnie. Jesli juz na pierwszej randce wyjezdzasz z takim tekstem, to na nastepnej bedzie - jestem za chuda, za gruba, mam krzywe nogi. Na nerwy dzialaja mi ludzie, ktorzy takimi stwierdzeniami probuja wymusic zaprzeczenie. Pomijajac juz to, ze tego typu "pseudo flirciarskie zaczepki", koncza sie przewaznie tym, ze facet zwraca uwage na pewne niewygodne detale, bo sam z siebie moglby nawet o tym nie pomyslec. Decydujac sie na takie wybiegi, trzeba sie liczyc z tym, ze uslyszy sie prawde, ot co.

Gość burza mozgow
Kreda typowa kobieca logika, ach te baby ale pokrecone sa... i pisze to jako kobieta no przeciez sama przyznalas ze sa odstajace, i co czekalas az zacznie zaprzeczac moj boze pierwsza zasada: nie mowi sie o swoich wadach w urodzie, swiadczy o niskim poczuczuciu swojej wartosci no chyba ze sie z siebie zartuje ale widac ze za grosz nie masz dystansu u siebie to nie on powienien zarobic minusa tylko ty..

Gość burza mozgow
Kreda typowa kobieca logika, ach te baby ale pokrecone sa... i pisze to jako kobieta no przeciez sama przyznalas ze sa odstajace, i co czekalas az zacznie zaprzeczac moj boze pierwsza zasada: nie mowi sie o swoich wadach w urodzie, swiadczy o niskim poczuczuciu swojej wartosci no chyba ze sie z siebie zartuje ale widac ze za grosz nie masz dystansu do siebie to nie on powienien zarobic minusa tylko ty..

Gość burza mozgow
Kreda typowa kobieca logika, ach te baby ale pokrecone sa... i pisze to jako kobieta no przeciez sama przyznalas ze sa odstajace, i co czekalas az zacznie zaprzeczac moj boze pierwsza zasada: nie mowi sie o swoich wadach w urodzie, swiadczy o niskim poczuczuciu swojej wartosci no chyba ze sie z siebie zartuje ale widac ze za grosz nie masz dystansu u siebie to nie on powienien zarobic minusa tylko ty..

Ej no wiem, ale to bylo w żartach. Jakoś tak mnie onieśmielił gdy zaczął mnie dotykać, palnęłam to bez przemyślenia, chciałam żeby to był żart. Ok, głupia jestem. Na szczęście facet się chyba nie zraził :)