Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolosek

Uważam że kobiety powinny zdecydowanie więcej...

Polecane posty

Gość kolosek

dokładać sie do domowego budżetu, gdyż kilkakrotnie więcej papieru toaletowego zużywają na swoje potrzeby fizjologiczne :-0 W ekstremalnych przypadkach wykładają tymże papierem deske muszli klozetowej co już w ogóle jest niewyobrażalne i takie powinny być obciążone dodatkowymi, wysokimi kosztami utrzymania :-0

Gość zgadzam się...
kobiety prowadzą ogólnie droższy tryb życia...o czy każdy wie:) Jesli chodzi o toalety to potrafią być bardzo brudne, bardziej niż w męskich, a co one tam robią, to już możemy się tylko domyślać...? PS: A PAPIER TOALETOWY TO MOJA NAWET JADŁA KIEDYŚ...

Gość kolosek
No cóż, jeżeli jadła, to można jej to śmiało policzyć np. jako bułeczke z masełkiem na śniadanie :classic_cool: Ale jest to mam nadzieje wyjątkowy przypadek :classic_cool:

Gość ale głupie
ale głupie - przecież papier toaletowy w biedronce jest bardzo tani - to może lepiej kupić ten z biedronki, a nawet można zaoszczędzić?

Gość kolosek
To nie jest kwestia tego czy tani, ale ilości zużycia, bo nawet tani papier przy średnim dziennym zużyciu przez kobiete na poziomie jednej rolki, daje nam w skali miesięcznej niemałe pieniądze :classic_cool:

Gość kolosek
Jeżeli w domu są dodatkowe kobiety (matka, teściowa, siostry, córki) to może poważnie zachwiać naszym domowym budżetem :-(

Gość papier
toaletowy należy umieścić w 5 warstwach na dnie muszkli klozetowej (jeśli nie ma półki) wtetdy wpadajcy klocek nie powoduje pluśnięcia wodą w tyłek unikniecie tego jest bezcenne i warto zużyc nawet 6 listków papieru i to pachnącego

Gość kolosek
Prosze bardzo i powyżej mamy kolejny przykład bezsensownego marnotrastwa :-0 Prof. Orłowski by sie w grobie przewracał, gdyby był martwy :-0

Gość papier
przykład mojego faceta, który kozysta z damskiego papieru i marnotrawi go w ten sposób

Gość papier
tak sie uniosłam że zjadłam r w korzysta

Gość kolosek
Nie oszukujmy sie, brak wam kontrargumentów :-P Ogólnie utrzymanie kobiety wychodzi o wiele, wiele drożej niż samochodu dobrej klasy :classic_cool:

Gość ghfh
ale samochód was nie utuli, nie pocałuje i w ogóle.

Gość kolosek
i to jest właśnie zaletą samochodu :-P

Gość to ma sens