Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefan_stefan

Gniezno, jest ktos moze?

Polecane posty

Gość Stefan_stefan

Czy jest ktos z Gniezna na tym forum?

Gość hulaj
Witam, akurat przebywam na oddziale rehabilitacyjnym szpitala (popularna "dziekanka") chętnie pogadam

Gość Stefan_stefan
witam! i co robisz w tym szpitalu? szukam konkretnie jakies milej kobiety ;) do milych kontaktow:)

Gość Stefan_stefan
no zgadza sie. miasto jak miasto. troche male i troche nudne, choc zalezy co sie robi :) w wy skad jestescie? rozumiem ze darzycie gniezno sentymentem :):) np. przez dziekanke:)

Gość hulaj
Stef co robię? instaluję wariatom różne programy edukacyjne (jestem informatykiem) no cóż... skoro szukasz kobiety to ja spadam :-D powiem Ci tylko, że tu na oddziale jest parę fajnych laseczek... ale jednak bałbym się ich niestabilności

Gość Stefan_stefan
zostan:) Skad jestes? nono a ja juz myslalem ze jestes jako chory:) mwoisz ze sa fjne aseczki... kurde ale to wszystko odrzuty:) a byles w centrum, po lokalach czy tylko praca i do domu?

Gość hulaj
mało bywam w samym Gnieźnie, bo dojeżdżam z Poznania raz na tydzień ale miasto mi się podoba :-) czasem wyskoczę coś zjeść w centrum Ty... mówisz odrzuty, ale zdziwiłbyś się jest parę takich po zaleczonej depresji, mają ok.25 lat i jedna jest ektremalnie ładna

Gość Stefan_stefan
ale wiesz taka mozeszbzykac a t wbije tobie kose w plecy:) no kurde to zdziwiony jestem ze takie mlode dupy maja depresjje,, szczegolnie ze sa ladne... a wiesz przez co one dostaja tak na garnek? ogolnie dziekana nie kojarzy sie dobrze, bo tam w wiekszosci psychole:) no poznan to poznan, zupelnie inne zycie, mieszkalem jakis czas na wichrowych to naprawde super wspominam... jak jestes w gnieznie polecam na rynku isc do city ru na "kotlet gniezno". zarcie pierwsza klasa, zawsze jem to na kacu albo jak mam straszna bombe:) pyszny kotlet w ktorym jest ser a dziekana takie siano ze ma komputery dla pacjentow?

Gość hulaj
no więc właśnie - ze względu na tę kosę w plecach, panny grzecznie pozdrawiam ale trzymam na dystans :-D a nawet była jedna nimfomanka latem, bez przerwy sugerowała to i owo, widac było że ją roznosi (chociaż i tak była na lekach przytępiających chyba) no dziwne, nie? takie młode a z problemami... widocznie choroby nie wybierają na "kotlet gniezno" się wybiorę, dzięki za namiar! :classic_cool: a sprzęt tu niby jest... ale pomieszany - parę kompów to straszne trupy, wiesz... procesory 486DX, te klimaty ale kilka kupili za jakieś srodki unijne i te są całkiem całkiem a jak tam z gnieźnieńskimi dziewczynami? pruderia czy da się coś bzyknąć? ;-)

Gość Stefan_stefan
da sie bzyknac, ale gniezno to miasto handlarzy dlatego wysoko podniesiona jest poprzeczka. Musisz konkretnie czyms przyjechac by te typowe suki zainteresowaly sie:) a tak jak to kobiety kazda idzie zbajerowac ze sciaga majtki! ja jednak mimo wszystko na twoim miejscu w szpitalu probowalbym cos zrobic:) co prawda z ryzykiem, ale bez ryzyka nie ma nic:) jestes w temacie: ile kosztuje instalacja windowsa xp u kogos w domu? i ile kasujesz jak musilbys jechac do kogos na wizyte, za godzine ile?

Gość hulaj
o kurde, nie wiem - działam tylko dla podmiotów gospodarczych, nie dla osób fizycznych ale podpytam kumpla, jak się pojawi na GG, on właśnie robi takie rzeczy usługowo "dla ludności" na razie spadam, w porzo się gadało

Gość Stefan_stefan
bede wdzieczny.dzieki