Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnn...

Zakłopotany mąż

Polecane posty

Gość Onnnn...

Witam. Moja żona po kursie chodzi ze znajomymi na piwo a ja siedzę z dzieciakami w domu. Proszę napiszcie co byście myśleli o swojej znajomej która by z wami piła piwo i zachowywała się jak moja żona czy jej zachowanie jest pozytywne czy negatywne ??

Gość tygrysica2
jak żona pewnie cały czas siedzi w domu z dziećmi to jest ok?

Gość Kamilkaaa
Ale jest jakaś reguła. Porozmawiaj z żoną i poweidz jej,że źle się z tym czujesz.

Gość tygrysica2
porozmawiać może ale ale o jaką regułę chodzi Kamilka?

Witam. Moja żona po kursie chodzi ze znajomymi na piwo a ja siedzę z dzieciakami w domu ale chyba codziennie tych kursów nie ma? wiec nie rób tragedi... a co ty kumpli nie masz ?

Czy Twoja żona zaniedbuje dzieci? Szlaja się? Nadużywa alkoholu? Wychodzi codziennie i wraca późno? Jeśli tak, to źle. Jeśli natomiast siedzi większość czasu z dziećmi a to piwko jest 2 razy w tygodniu ze znajomymi to ma pełne prawo pobyć trochę z dorosłymi a nie tylko z dziećmi i z mężem marudą. Wyluzuj, daj kobiecie żyć.

Gość klarrrrrrrrrrrrrrrcia
Ze ma normalnie myślącego męża,który rozumie że ona też ma prawo do chwili wytchnienia,oderwania się od codziennych obowiązków.

zakłopotany- co? gul ci skacze, że żona ma jeszcze jakies życie oprócz garów i dzieciaków? niesamowite nie, kto by się spodziewał?:D