Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaaa

ile zarabiacie w kato- architektura

Polecane posty

Gość lulaaa

mam pytanie- ile zarabiacie na stanowisku asystenta architekta/ architekta w katowicach? rozglądam się za pracą bo chcę zmienic i powoli się załamuję, bo jak dla mnie to z ponad 2 latami doświadczenia 2000 na rękę to mało. a z tego co zaczynam dostrzegac to max. chyba się przekwalifikuję :/... prosze piszcie rozeznani wtemacie :).

Gość kukurka
chcialbym miec 2 tysiaki kolego, ja robi moze nie w tej branzy ale ogolbnie pracuje 3 lata (po studiach) i zarabiam 800 zeta na reke

Gość lulaaa
wow.. też na ślasku. i nie kolego. koleżanko :). ah te stereotypy ;). a jaka branża?

Gość nie słuchaj
ja slaskie 2000 po studiach 5 lat, w trakcie robienia uprawnien.ogolnie kicha sie robi w naszej branzy

Gość nie słuchaj
tez mysle o zmianie kwalifikacji.tylko na co i za co? nic innego nie umiem :(

Gość lulaaa
ahahahhhaaa mam to samo - nic innego nie umiem! mam zostac przedstawicielem handlowym czy teleoperatorką? z ekonomią i it nie mam nic wspólnego. przeprowadziłam się z wrocławia "za sercem" i jestem zdołowana- tam zarobki oscylują w granicach 2500-3000 zł dla asystenta. jak prowadzisz temat, nawet bez uprawnień, 3500. i wcale koszty utrzymania nie są drastycznie wyższe.