Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkn

co jescze pragnelibyscie zrobic...

Polecane posty

Gość hjkn

ja chcialabym zspiewac ladnie, jakas piosenke zagraniczna :) problem w tym, ze moj jezyka angielski jest w kiepskim stanie,podobnie jakmoja strona wokalna-mze czasem cos mi tam wyjdzie:P podbno... Mam delikatna barwe, wiec szukam ladnej piosenki,tak samo delikatnej,ktora wiaze ze soba tez latwe angielskie slowa:) Bo uwazam, ze jak sie chce to sie tego dosiegnie, pewnie nie ebdzie tak jak sobie to wmarzylam, ale tez bedzie mi milo, ze twgo doswiadczylam. Pomozecie mi znalesc piosenke ??? Wrzucajcie tu utory ladne, spokojne,ktore wam sie podbaja :)moze jak mi sie uda to wrzuce tu to co nagram hehe moze sie psmiejemy, a moze nie bedzie tak zle.

"moze jak mi sie uda to wrzuce tu to co nagram hehe moze sie psmiejemy, a moze nie bedzie tak zle." to musisz mieć dobry mikrofon i resztą potrzebnego sprzętu bo nagrywanie z mikrofonu od tanich słuchawek z użycie karty muzycznej zintegrowanej w płytę główna to zbrodnia na jakości dźwięku :D

Gość kukurka
a ja bym chcial ladnie kupe strzelic do buzi tfej

Gość hjkn
wiem o tym , ale sie nie martwie, bo akurat z takim sprzetem moge pracowac:) musze znalesc teraz po prostu dobra piosenke, bo skoro nie spiwewam rewelacyjnie to chociaz piosenke dobra znajde i dobiore(postaram sie)

możesz sobie zaśpiewać Viva La Vida Coldplay, moja grupa i w tym ja musimy to śpiewać co angielski :/

Gość hjkn
hmm wiesz do czyjesc buzi strzelic kupe to akurat nie ejst nic trudnego, moze sprobujesz do swojej ... ;]

Gość kukurka
na odleglosc to jest problem niestety a chodzi mi dokladnie o metr a nie o centymetr nad!!

Gość hjkn
kukurka-swiadczy tylko o twojej kulturze i os.jaka prezentujesz... Moge wnioskowac,ze jstes plytka-ki.Pa

Gość hjkn
fajna piosenka , sprobuje :), jednak porosze o wiecej :)