Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanek_

kocham kochankę która mnie zostawiła

Polecane posty

Gość kochanek_

nie daję rady

teraz widzisz co czułaby twoja żona gdybyś odszedł do swojej kurewki:D jakie to uczucie? fajnie co?:D

łatwo jest kogoś kochać z kim się nie jest tylko się ma taką osobę do spotkań raz na jakiś czas na bzykanie. Super taka miłość. Ale jak byś się przeprowadził do kochanki i z nią żyl. Nie kochał byś jej tak jak teraz okazała by się męcząca a może nawet by miała kochanka będąc z Tobą?:)

Gość kochanek_
ale ja odszedłem od żony bylem z nia rok, z kochanka, mieszkalem tez

dostałeś nauczkę od losu, potraktuj to z godnościa i nie rób nikomu więcej krzywdy bo i ciebie może potem spotkac taka sama:P

No cóż ludzie popełniają błędy, przykro mi, że Ci się tak źle w życiu układa:/ Jest jedna zasada jeśli ktoś raz zdradził zawsze będzie zdradzał. Chyba, że popracuje nad sobą. Zostaw kochankę zastanów się nad swoim życiem. Czego oczekujesz? Miłości, Sexu, Rodziny? i w tedy zacznij coś budować. Bez impulsów. Bądź dobry i słuchaj innych w tedy inni wysłuchają i Ciebie.

Gość kochanek_
Doprawdy - wiem ze jej zrobilem krzywde ale ona nie byla bez winy i co.... cow s tym stylu, taki zwiazek nie jest latwy, dookola same problemy i przeciwnosci. duzo sie klocilismy, ja to znosilem , ona nie Misiek24 ona mnie zostawila, nad zyciem mysle non stop, oczekuje tego co napisales rozwodu jeszcze nie mam, zona chce wrocic

Może spróbuj z żoną ten ostatni raz? Ja z moją kobietą czasem też mam zgrzyt, ale pracujemy nad sobą. Jak? Staramy się zmieniać zachowania urozmaicać. Raz przyjdę jako zadowolony facet siadam rozmawiamy jestem zapatrzony w nią i flirtujemy tak jakbyśmy się nie znali. Drugi raz wpadam i zaczynam od sexu:P Innym razem mówię masz 2 min i wychodzimy. Zabieram ją do kina czy do restauracji. Owszem są tygodnie że nic takiego nie ma miejsca, ale kobiete wystarczy raz w tyg. zadowolić i jest ok:D

Gość zojka14
raz w tygodniu to zdecydowanie za mało

Nie chodzi mi o sex:) tylko o takie większe niespodzianki. Jak sie już pracuje to od pon. do pt. czesto poszalec dlatego napisalem raz na tydzien. A sex no coz ja bym mogl conajmniej 3 razy dziennie:D

bo życie to nie tylko dupa. zostawiles żonę, dziewczyna pewnie zrozumiala że ją mozesz zostawic równie łatwo. i ma racje. zla karma wraca. do Ciebie wróciła. taki lajf.

Gość kochanek_
mysle nad tym, nad ta proba ale jakos mi sie nie spieszy do niej, po tym co przezylem z nowa osoba, byla znacznie bardziej interesujaca .w.w.w. - zostawilem zone bo mnie oszukala dziewczyna nie zrozumiala tego bo dziewczyna tez odeszla od meza

kochanek- zostawileś żone bo była mniej interesująca od kochanki- nie wlewaj sobie i nam:P

Gość kochanek_
Doprawdy - prawde pisze, to byl powod

Gość lulaaa
to po co się hajtałeś z żoną?

Gość studentka08
chociaz raz facet ma przechlapane. taki biedny porzucony. nie martw sie. faceta szybko przygarnie inna baba. kobiety masja instynky opiekunczy. na dadza ci zginac. a ze w lozku bedzie inaczej? no coz. moze lepiej? moze gorzej?

Gość kochanek_
przygarnie jakas baba hehe niezle

Gość arturosp
Ja też kocham kochankę i wczoraj się rozstaliśmy ale ja nie odszedłem od żony i mogę spokojnie spać. kochanka zostawiła mnie , bo stwierdziła że zapomniała kim jest i że zbyt wiele ludzi może cierpieć z tego powodu ,poniweaż mam 3 dzieci i żonę, jakoś przełknąłem to i przytulam się do żony , którą oczywiście też kocham

Gość gość
Ja mam Meza,swoje dzieci i szukam kochanka,życie...

Gość gość
dlaczego zdradzacie zony?

Gość gość
Faceci ktorzy zdradzaja zony mają gdzies te kochanki,nie udawajcie takich uczuciowych bo jak kochanka was zostawi to dla was wygodne mozecie bez problemu szukac kolejnej kochanki.

Gość Byly Kochanek
Mnie też zostawiła Kochanka, po 6 latach znajomości. Mówiła że jestem miłościa jej życia, że bardzo mnie kocha a nastepnego dnia po rozstaniu ze mną już miała innego faceta

Gość gość
Dlatego kochanki zawsze powinno się traktować jak zwykłe szmaty.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, czy uda Ci się ja odzyskac, co ona mysli, co czuje, jak z nia rozmawiac aby byc znowu razem i czy to w ogóle mozliwe, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A po co mi tarot kiedy już wiem, że mam ją w d***e.

Gość gość
o tak zdrada to bagno, a zła karma zawsze wraca, już nigdy więcej ! ale człowiek mądry po szkodzie.

Gość Były Kochanek
Właśnie, Kochanki to zwykle szmaty.Nic wiecej

Gość gość
A ty były kochanku jestes nawet nie szmata ,ale ściera..święty sie znalazł. Debil

Gość gość
jak mozna byc z kochanka a pozniej przytulac sie do zony masakra!!

Gość gość
Z kochanką nie jest się tylko bywa. Więc nie jest to zbyt poważna sprawa. Raczej efekt chorego związku.