Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czary mary hmary

nie męczy was ta moda

Polecane posty

Gość myśliwy Stefan
ja jestem modny 3 lata do tyłu, bo kupuję szmaty w ciucholandzie, a może 4 lata w stecz, bo są tańsze.

Gość kobieta bez manier
ciucholandy są fajne :D

Gość wycalowana dupka
natomiast ja.. Od zawsze brzydko wożę się i noszę źle ale za to dobrze sie w tym czuje ;):D

Gość kobieta bez manier
znaczy jak brzydko? stare kalosze, wydarte sztruksy i przydługa bluzka?

Gość ka jo je
jeszcze te wszechobecne botki i na sile upchane w nich dzinsy :D

Gość aceteeaa
Mnie męczy trochę to, że wśród tej masówki cięzko znaleźc coś innego, normalnego. Sama mam alergię na modę, noszę głównie takie rzeczy, które i 20 lat temu nie robiłyby sensacji i za 20 lat też nie będą robić. Ładne rzeczy, stylowe, czarne i kolorowe, różnie łączone, z różnymi dodatkami...Kupuję w lumpeksach, ale też w normalnych sklepach, jeśli się uda upolować coś klasycznego i w miarę dobrej jakości. Nie chcę mnifestować swojego outsajderstwa, nie noszę się tak, żeby wszyscy widzieli, jaka to jestem oryginalna, ale chcę mieć swój styl, a nie masowy. No i odpowiedni do mojej figury - ze swoim tyłkiem nie założyłabym biodróek, a w sumie cięzko znaleźc inne dżinsy... Mama mi czasem mówi coś w stylu "kup sobie tę bluzeczkę, wszystkie dziewczyny takie mają" a ja na to "No właśnie, mamo, no właśnie". Inna sprawa, że niektóre mody są fajne - rurki są fajne, bo można je włożyć do kozaków. I spodnie w kozakach też są fajne i praktyczne, bo się nogawek jesienną breją nie ufajda. I kolorowe szale i apaszki sa fajne, a dawniej się ich (chyba) u młodych dziewczyn nie widywało...

Gość czarna kafe
ja też mam dość tego że w sklepach jedn i to samo modny fiolet to wszystko w fiolecie modna kratka to wszystkow kratke rurki lubie ale szerokich mega spodni nie cierpie poszłam ostatnio do sklepy po spodnie i same szerokie ze sie mało nie utopiłam

Gość kafeeteriuszkin
oj męcz męczy

Gość podnooooooooooo
sze