Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bc261

TRIMGEL

Polecane posty

Gość bc261

Czy ktoś coś słyszał na temat TRIMGEL lub TRIMCAPS? to są środki na odchudzanie

Gość tedmen
Totalna ściema, wsmarowałem w siebie dwie tubki, 4 razy dziennie przez 4-tygodnie (500zł). A waga jak zaczarowana stała na 101kg. Jedynie co schudło to portfel. !!!!!!!!. Gdzieś w internecie znalazłem stwierdzenie, że jeżeli to taki skuteczny amerykański środek, to dlaczego amerykanie są tak otyłym narodem.

znalazlam ten specyfik na allegro = koszt 250g jedna tubka 227 zl. podobno dwa razy dziennie moze byc za duzo do smarowania bo waga w ciagu tygodnia moze spasc 5 kg a to za duzo . opinie sa podzielone jak widze :D

Gość kamienica
A kto zażywał tabletki trimcaps? Może ktoś ma doświadczenie w tej kwestii?

Gość aliman
Jedna wielka ściema, odchudza ale nasze portfele. Ja się dałam nabrać ale wy nie musicie....

Gość aliman
Chodziło mi o trimgel

Gość ags
ja zakupilm ten specyfik w ostatni poniedzialek, jdzis sroda i jak narazie nie ma efektu. Sa pewne skutki uboczne takie jak przyspieszone bicie serca i bole glowy,mimo ze pije chyba ze 4 litry wody! O zapachu juz niewspomne. jest tak intensywny ze musze nawet tubki trzymac w w foli, dobrze zamkniete. Przemecze sie tydzien,czyli jeszcze 5 dni,ale to jest ostatni raz ze takie 'g' uzywam. Do tej pory przez nicaly miesiac schudlam 5 kg biorac AMP2 Ergolean. Krem kupilam by zrzucic z nog. Tabletki polecam dam znac za 5 dni, pozdrawiam