Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wątpiąca

Szukam dowodów na istnienie Boga

Polecane posty

Gość jestem wątpiąca

Im bardziej szukam tym bardziej wątpie, nie chce tego. Pomóżcie mi znależć Boga.

Gość kobieta z dupą zamiast głowy
nie znajdziesz dowodów na jego istnienie, bo go nie ma, więc i dowodów nie ma.

Gość salamandrrra
szukaj we własnym sercu...

Gość jestem wątpiąca
to wszystko powstalo przypadkowo? zjawiska niewytłumsczalne, to tylko fizyka i chemia, a relacje ludzi po smierci klinicznej, to halucynacje?

Tylko po śmierci to kazdy widzi "swojego boga", a jak nie mial boga, to widzi bliskich :O

Gość a reakcje ludzi na porwanie
przez ufo to tez halucynacje?

Gość wycalowana dupka
czy nie powinnismy zastanawiac sie nad tym co jest tu i teraz ?? co nam da dumanie co bylo na poczatku i co bedzie na koncu ? zyc trzeba i to jakos zgodnie i godnie

Gość jestem wątpiąca
czyli po co to wszystko, jak ziemia nas pochłonie. :(

Gość jestem wątpiąca
ja che wierzyć w Boga, ktory mnie kocha, ktory jest sprawiedliwy, jest ponad tym swiatem

to wszystko co jest teraz i do tej pory powstało, to co widzisz to właśnie reakcje fizyczne, chemiczne, biologiczne. ludzie po śmierci klinicznej to zdarzenia psychiczne, to co dzieję się w ich głowach to czysta psychoza.

Gość wycalowana dupka
jestem wątpiąca...chcesz to moge zostac twoim bogiem :classic_cool: no z dupa to ja mam codzien tylko czasem ja ukrywam, szczegolnie gdy przymrozki ;)

Gość no to powiem wam
ciezko wierzyc w istnienie boga skoro niby bog jest miloscia a wokol tyle zla. i ponoc bog stworzyl czlowieka na swoje podobienstwo. cos tu nie gra

no właśnie, trzeba by ją jakoś osłonić przed mrozem, bo zaziębię ;) znajdź boga w sobie, dosłownie w sobie... każdy z nas jest bogiem, panem własnego losu, dlaczego tego nie wykorzystujemy, tylko doszukujemy się bogów gdzie indziej.

Gość jestem wątpiąca
no i wlasnie wiedzialam, ze tak sie dyskusja potoczy. Bog dal nam zycie i wolną wole w wyborach miedzy dobrem a złem.

Gość wycalowana dupka
ludzie zawsze sie od czegos/kogos uzalezniali :o jak nie w wierze to w malzenstwach czy zwiazkach wszelakiej masc :o no tak..zawsze mozna wtedy na kogos zrzucic swoje niepowodzenia :o no ja to juz rajty przywdzialam bo mi zimno w dupine 😭

To w takim razie jego błąd. Mając wolną wolę i rozum właśnie tym się kierujemy...

Gość jestem wątpiąca
Dlaczego niewierzacemu, przy smierci ukazuje sie Jezus. Dlaczego wszyscy maja ta samam psychoze?

a ja wczoraj postanowiłam ubrać się jak na lato i tak wymarzłam, że do dzisiaj się telepię jeszcze, nie wiem co przyszło mi do głowy, chyba zamroczenie "sto tysięcy jednakowych...." bo od wczoraj to mnie prześladuje. 😭

Gość wycalowana dupka
bo chca to widziec :o robia to podswiadomie, nie wiem moze to ich ostatnia mysl?? to ze jezus ich zbawi czy cos takiego :o a zycie dala ci mama i tato jak sie gzili :P

Gość jestem wątpiąca
A czy jest na forum ktos, kto ma dowody na istnienie Boga? Jesli Boga nie ma, to moje zycie nie ma sensu najmniejszego.

jestem wątpiąca, żartujesz sobie ze mnie? byłaś przy śmierci każdego niewierzącego? jakieś nagrania, dowody na to masz?

jestem wątpiąca, tak Ci się tylko wydaję. Gdy w życiu człowieka nie ma istoty, którą uważa za boga życie dopiero się zaczyna.

Gość jestem wątpiąca
czyli rozumiem, ze jestescie ateistami? co robicie jak spotyka Was cos zlego? Cieszycie sie z tych kilkunastu byc moze lat, ktore Wam pozostaly i po tym final?

Gość myslisz ze muzulmanom tez
pokazuje sie jezus? sikhom? islamistom, buddystom...?

Gość wycalowana dupka
'Jesli Boga nie ma, to moje zycie nie ma sensu najmniejszego.' ja bym skoczyla :classic_cool: pitolisz jak potluczona :o chyba nie masz innych zajec i obowiazkow :o ja dzisiejszy wieczor przy zaprzepaszczonych...

Gość jestem wątpiąca
"Przeblysk wieczności" to świadectwo czlowieka niewierzącego, ktory przeklinal Boga

Z każdej chwili cieszę się jednakowo. Jak coś złego mnie spotyka, coś mi nie wychodzi, to staram się to naprawić, zmienić.

Gość jestem wątpiąca
mam bardzo wiele zajec, pisze w biegu. Nie potrafie cieszyc sie zyciem, jesli Boga nie ma. Napewno jest ktos, kto w Niego wierzy! Pomozcie mi

Gość wycalowana dupka
kobieto...a moze nasze zadumy i przemyslenia wynikaja z tego, ze nie wierzymy ?? myslalas nad tym kiedys ??

Jedno mnie właśnie dość często nurtuje. W czym tak konkretnie ten człowiek jest podobny do boga ?