Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajaderka butelka

Jakie zabawki dla 2 letniej dziewczynki?

Polecane posty

Gość bajaderka butelka

j/w czym bawia sie wasze dwulatki?

ulubioną zabawką mojej siostrzenicy był wózek dla lalki, ganiała z nim cały dzień, sama też do niego siadała i kazała się wozić :classic_cool:

Gość moja córeczka
bawiła się ciastoliną, stolik grający też był na topie , pianinko. teraz są te maty grające dla dzieci wydaje mi się że też trafiony prezent

Gość a moze tak
konik na biegunach? albo inne zwierzaki, pieski lewki itp itd :)

ciastolina flamastry FARBY DO MALOWANIA PALCAMI tablica i kreda oczywiscie musze stac i patrzec zeby nie zjadala nie malowała poscianach itd ale ogolnie to jej ulubione zabawy :D

moja oprócz zabawek wymienionych przez mamani uwielbia klocki, puzzle i radio, szczególnie esia jej podpasowała :D tańci i tańci w rytm muzyki :D

Wózek i wożenie w nim lalek i pluszaków.Ma pluszowego kotka którego prowadza na smyczy. Co do konia na biegunach to sama bym jej nie kupiła bo myslałam,że to zbędny wydatek .Jak sie myliłam.....akrobacje jakie na nim wyrabia przechodzi ludzkie pojecie.

klocki duplo to ulubiona zabawka i nigdy jej się nie nudzi, drewniane układanki wszelkiego typu, lalka - - dzidzius z akcesoriami, najlepiej cała gumowa zeby dziecko mogło ją kąpać, wszelkie książeczki, kolejka, bączek kolorowy, ciastolina, kreda i tablica. Fajne są też te tablice - znikopisy. Ala nie bardzo lubi te grające zabawki - to znaczy pobawi się chwilkę, ale potem jej się nudzi. A lubi też odkurzacz plastikowy i żelazko - kiedy ja używam prawdziwych ona mi towarzyszy ze swoimi:)