Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkk555555

KTO Z WAS WCZORAJ OGLĄDAŁ MAGAZYN EKSPRESU REPORTERÓW??WIDZIELIŚCIE TO?

Polecane posty

Gość kdkk555555

wiodzieliscie te reportaże myslalam ze padne ze smiechu..te tony kości w stodole a na koniec super babka smerfetka././to taki cudowny człowiek ze naprawde aż sie serce kraja ze taka biedna.. Dobrze, że ona ma te babki ze sklepu, bo widać że są jej życzliwe i pomogą w razie czego. Wzruszyła mnie to jak mówiła, że ma tego misia i go przytula, i o tym że nikt jej w domu dziecka nie przytulał. Pewnie miała smutne dzieciństwo, aż sie płakać chce jak sobie człowiek pomysli co takie dziecko przechodzi. I jeszcze że zupa od tej pani taka dobra... i że ona jadła ostatnio taką dobrą w urodziny. Serce się kraje. Kurczę, szkoda że jestem z innego miasta, miałabym chęć jej jakos pomóc - nie tylko materialnie ale i tak poznać tą panią, porozmawiać z nią zeby juz nie była taka... nie wiem, smutna (wbrew pozorom) i bezradna. A te gnojki, które ją wyzywają - szkoda gadać. Co ona im zrobiła, niech się na równych sobie wyżywają

Gość ogladalam i naprawde byl super
program i ta kobietka!

Gość funfunala
też oglądałam dużo jest takich ludzi wokół nas, rozejrzyjcie się, nie chcecie ich bliżej poznać ona i tak jest bystra na swój sposób :-) Nie ma długów, wszystko ładnie opłaca, jest pogodna tylko płacze trochę bo dzieciarnia jej dokucza i nabijają sie z niej

Gość samaEwusia-lat44
tak,rzeczywiscie w pewnym momencie,wzruszenie odebrało mi głos. powinnismy rozglądać sie i dostrzegać takie ''smerfetki'',jak niewiele potrzeba czasami,aby dzięki nam,inny człowiek poczuł sie szczęsliwy.