Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WwOwW

klątfa pierwszego faceta

Polecane posty

zaczynam wierzyc w klątfy:( to ja zrywalam pierwsza z moim pierwszym chlopakiem /po latach wiem ze bylam idiotką/ przy rozstaniu życzyl mi tego co ja mu zrobilam mineło 10lat a kazda próba związku konczy sie po 2miesiącach znajomosci i to nie ja je koncze. :o co jest ? zna ktos odpowiedz na taki zbieg okolicznosci? ja mam tylko jedną teze - klątfa dziala

Gość a co to jest klątfa
znam tylko klątwy :)

Gość firek
ale zanim ja wylizesz jej ja musze sie tam spuscic;P

firek --- wykop sobie cos godnego ciebie i spuszczaj sie do woli, od mojej doopy sie odpiechdol

no dobra literówe strzeliłam sorry miało byc KLĄTWA ale jestem dzis wnerwiona maxymalnie. nie jaze skąd mi sie to bierze ze za kazdym razem dzieje sie tak samo i to zawsze po 2 miesiącach :( terencjo - najpierw bedziesz mnie 2 lizal a pozniej sie zmyjesz jak kazdy 😭 chyba nie chce tak

slonce --- lizac moge do upadlego. mojego bardz Twojego :D Nigdy nie rzucam kobiet..

literówkę to się robi raz, a nie za każdym razem przy użyciu danego wyrazu :) to już jest błąd jak nic :D a co do tematu, to ja też kiedyś zrywałam, mówili mi, że to do mnie wróci. Wróciło, ale już po wszystkim :) ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, że to jakaś klątwa ;D

kazdy tak mowi ze nie rzuca jak by mozna bylo zmieniac preferencje sexualne ot tak na zawolanie to bys sie na lesbe przerobila :( tak mnie juz to drazni

Gość firek
ale to nie o twoja dupe mi chodzilo Terencjo tylko o jej zanim jej wylizesz:p

emilunka Ty mnie chcialas pocieszyc, wkurzyc czy pouczyc, a moze odpowiedziec na moje pytanie z tematu ? bo sie zastanawiam nad sensem Twojej wizyty na tym topicu?

nie no porazka 😠 bardziej was interesuje moj byk w wyrazie klątwa niz moj problem - dzieki wiedzialam ze na ludzi to mozna zawsze liczyc jak trzeba skopac leżącego 😡to zawsze sie znajdą chetni ale do pomocy chocby dobrym slowem to jakos mniej chętnych

13:51 [zgłoś do usunięcia] firek ale to nie o twoja d**e mi chodzilo Terencjo tylko o jej zanim jej wylizesz nie bede jej lizal po twoim nasieniu. Sposcisz sie jak skoncze ;), tylko to moze potrwac, mowie ci - wykop sobie Energiczna -- ;), nie ma co, zart ci sie udal. Oj udal WwOwW -- w doopie mam literowke, mnie interesuje to co masz miedzy nogami, pozniej to co masz w glowie a na koncu jak wygladasz :D

Terencjo - miedzy nogami mam cipke jak kazda kobieta jeszcze chcesz cos wiedziec?

Gość firek
niczym sie tam nie roznicie wszystkie jestescie rozowe ;-)

Terencjo jakbym szukała tu kogos do lizania cipki to moj temet brzmialby własnie tak, a ja poki co mam dosc facetów bo ich nie rozumiem za cholere 😡

cardinale - co juz Ci sie znudzil poprzedni topic czy cie z tamtąd pogonili ?

Gość firek
no tak po rozstanie nie chca sie dupcyc tylko przytulac:P

WwOwW zaczynam wierzyc w klątfy to ja zrywalam pierwsza z moim pierwszym chlopakiem /po latach wiem ze bylam idiotką/ przy rozstaniu życzyl mi tego co ja mu zrobilam mineło 10lat a kazda próba związku konczy sie po 2miesiącach znajomosci i to nie ja je koncze. co jest ? zna ktos odpowiedz na taki zbieg okolicznosci? ja mam tylko jedną teze - klątfa dziala po tym wpisie widac ze nie masz ich dosyc. Nie szukuj innych a przede wszystkim samej siebie.

Terencjo ja nie szukam ich , oni sami zawsze przychodzili do mnie,a siebie samą juz zdązyłam poznac , nie mam 15lat

owszem nie chcialabym spędzic zycia sama ale na dzis mam facetow dosc od godziny 10 rano jestem znow sama - ZNOW! 😭

dlaczego rzucilas tego chlopaka, ktory "rzucil czar"? Moze bylas niesprawiedliwa? moze nie dalas mu jeszcze jednej szansy? Moze jestes/bylas rozkapryszona gowniara? Wiec moze zeby sprawiedliwosci stalo sie za dosc, jestes na tym miejscu na ktorym on kiedys byl?

bylam gowniarą i bylam kaprysna nie wiedzialam w co mi cieplo. Chcialam sie bawic i szalec a on mial bardziej poukladane w glowie. ale jak mowie mineło 10lat a ja od tego czasu się duzo zmienilam, duzo nauczylam i jestem zupełnie inną osobą.

i wlasnie dlatego dopiero teraz jestes w stanie pojac co on czul. W sumie dobrze ci tak.