Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tifffi

problem z prezerwatywą

Polecane posty

Gość Tifffi

mąż twierdzi że przez prezerwatywę nic nie czuje ....czy to może być prawda?

Gość Noctua
Tak.Słyszałm dużo takich opinii od facetów.Jakich używacie prezerwatyw, może są za grube.

Gość Tifffi
szczerze mówiąc nie wiem jakich ...on kupuje takie jak chce uważam że to wymówka aby zwalić problem antykoncepcji na mnie

Gość dv ksdfl
Wymówka - dla mojego to nie był żaden problem

Gość Noctua
Chyba nie wszystkich.Mój też mówił,że to jest horendalna różnica.Więc zaproponowałam, żebyśmy kochali się bez.Powiedział,że bezpieczeństwo najważniejsze iże tylko chcial powiedzieć mi jaką odczuwa różnicę.

Gość Noctua
Tifffi- to kup mu raz Ty gumki.Spróbuj durex elite albo te z serii easy on.Są bardzo cienkie i mój chłopak powiedział, że są ok.Czuje o wiele więcej.

Wg mnie to też wymówka i po części też przyzwyczajenie, a nie odczucie. Mój luby nigdy nie narzekał, a kiedyś jak pękło nam kilka pod rząd cienkich, prezerwatyw, to przez jakiś czas używaliśmy, najgrubsze jakie można było dostać i też nie było problemów z jego odczuciami. Było tak dopóki nie zrozumiałam co powoduje, że pękają.

Gość Noctua
Lady Wilkinson-masz rację, też doszliśmy razem z chłopakiem do wniosku,że to jest w jego głowie.Od kiedy są zawsze prezerwatywy jest dobrze.Wiadomo,że lepiej bez:)

Ja też tak miałam z Moim- nic nie czuł i w dodatku ja miałam obtarcia i ten nieprzyjemny zapach;/ potem kupiliśmy cienkie durexy(takie fioletowe opakowanie) i było dobrze, w końcu jednak zrezygnowaliśmy całkowicie z gumeczek i było o niebo lepiej- teraz się staramy o dzidzię:D

wydaje mi się że to nie jest wymówka- wszystko zależy od tego jaka gumeczka i jaki ptaszek, czasem po prostu nie dopasuje się dobrze- z facetami jest podobnie jak z nami każdy jest inny, trzeba to zrozumieć- nam czasem też coś nie opowiada, co do zabezpieczenia to nie możemy powiedzieć że uwagi co do prezerwatywy są zwalaniem odpowiedzialności za antykoncepcję- nie tylko jedna strona powinna o tym myśleć, ale obie dla dobra związku i z pewnością nie należałoby polegać wyłącznie na gumkach:)