Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana zakochana *

Ta sytuacja mnie przerasta ! Co zrobić ?

Polecane posty

Mam taki problem.Może on Wam się wydać głupi,dziecinny itd, ale naprawde sama już nie wiem co zrobić... :( Więc sytacja wygląda tak : mam męża którego nie kocham ,mam z nim dziecko. Niedawno poznałam faceta ,spotkaliśmy się kilka razy.Doszło do tego że się zakochałam w nim ,on też chce być ze mną... Niestety on teraz wyjechał do Niemiec ,wraca prawdopodobnie w wakacje może troche wcześniej. Dzwoni do mnie codziennie,prosił mnie żebym pzyjechała do niego na święta ;( tęsknie strasznie za nim ,przez tel i smsy to nie jest to samo... Bardzo mi ciężko.Mąż o niczym nie wie... Nie wiem sama co mam robić ;( Czy czekać na niego czy dalej się męczyć w małżeństwie dla dobra dziecka ? ;( czy ktoś miał taką sytuację ? Jestem pewna obaw ,nie wiem jak to dalej wszystko się potoczy :( Boje się rozwodu,boje się że nie dam sobie rady... ale z drugiej strony chce być szczęśliwa ;( Pomóżcie prosze.Z góry dziękuje za normalne wypowiedzi :)

Gość tomek który zburzył domek
oto normalna wypowiedź za którą z góry podziękowałaś

jezeli twoj maz jest dobrym czlowiekiem,kocha ciebie i dziecko,to nie wiem czemu chcesz mu to zrobic...jak znam baby,to spakujesz sie przed swietami i pojedziesz,zafundujesz mu koszmar

wiśnia - i co planujesz dalej zrobić ? Ile masz lat ? Długo jesteś z mężem ? JA JESTEM Z NIM 5 LAT - a od dwóch się męczę w tym związku. Boje się podjąść jakąkolwiek decyzję :(

tak szczerze - nie zrobię tego ,nie odważyłąbym się.Nie zostawie dziecka samego z nim . On nie jest dobrym człowiekiem ...Nie uderzył mnie ale niszczy mnie psychicznie ,to gorzej boli niż uderzenie w twarz :(

Ja niestety jestem juz 12 lat po slubie,ale nie wiem sama co robić nie chce go ale boje sie odejsc ( tylko ze mój maz to kawał chama, bił mnie i wyzywał) teraz sie od chyba 2 lat praktycznie nie odzywamy) boje sie rozwodu i właśńie tego ze sobie nie poradze sama. sorki za błędy.

a to chyba,ze tak....nie no,ja myslalam,ze dzieciaka pod pache i wio....jak mowisz,ze to swinia,to powoli wyczuj grunt z tym drugim i zmien zycie na lepsze:) wredni mezowie raczej sie nie zmieniaja,moze byc z reguly tylko gorzej

Gość mężczyzna.i
a co czujesz bo na razie piszesz o wrażeniach.

wiśnia - wiem coś o tym :( a macie dzieci ? Ja gdybym nie miała z nim dziecka już dawno bym go zostawiła ,sama jakoś dałabym radę.Ale chodzi mi o dobro dziecka ... MĘŻA nie kocham ,i wiem że już się między nami nie ułoży :(

Gość o zesz....
moze to wydac sie glupie, ale radze isc ci do wrozki, do dobrej wrozki

Gość mozna by napisac
widzialy gala co braly tylko po co? lepiej sie wzcie za siebie i zacnijcie zycie od nowa. zbyt wiele jest w tym karju malzenstw, ktore sa ze soba dla dobra dzieci albo z braku odwagi, co to za zycie? ja na wszysm miejscu odeszlabym, bo skoro jest zle to lepiej nie bedzie.

ok, za pozno wyslalam odpowiedz, podczas, gdy juz powiedzialas, jak dlugo z nim jestes.. pozwol ochlonac emocjom, nie decyduj sie teraz na zadne wyjazdy, bo bedziesz miala atmosfere rzezni :-0

nie układało się między nami już wcześniej ,ale jakoś próbowałam to znieść .Kiedy JEGO poznałam ,doszlam do wniosku że jestem nieszczęśliwa że sama przed sobą udawałam że jest dobrze a wcale nie było ! wcześniej czy później bym chciała zostawić męża ,poznanie Jego przyśpieszyło tylko to ....

Gość mozna by napisac
dobro dziecka? a co to za dobro wychowywac sie w rodzinie gdzie rodzice sie nie kochaja. za kilka lat przyda do was dzieci i powiedza, ze zmarnowalysie im dziecinstwo tkwiac w takim malzenstwie. co to za przyklad dla dziecka zyc z mezem z wygody?

Gość mozna by napisac
dokladnie. ja rozwiodlabym sie przede wszystkim dla siebie i dziecka. nie uzaleznialabym zadnej decyzji od faceta czy to meza czy kochanka. najpierw zadbaj o siebie, a pozniej szukaj milosci.

Gość mozna by napisac
widze po waszych wypowiedziach ze jednak nie ma u was woli dzialania..bo maz powiedzial, ze nie da rozwodu. nie musi dawac odejsc i tak mozesz..tylko co jest wygodniejsze

Wiesz co łatwo się mówi i radzi tylko że gorzej jak to ciebie dotyczy to juz nie jest tak łatwo.

Gość a jaaaaaaaaaaa
sadze ze w kwestii uczuc trzeba byc egoistycznym. myslec co dla Ciebie jest najlepsze. i ja Ci powiem co bym zrobila w tej sytuacji- rozwiodla sie. a nie przez cala reszte mego zycia plula sobie w twarz ze odtracilam szanse na prawdziwe szczescie. takie rzeczy sie zdarzaja. dazyj do szczescia- dziecko dzieckiem- jemu krzywda sie nie stanie, bedzie mialo ojca przeciez, tyle ze nie na codzien- duzo dzieci tak zyje. natomiast rob to co ci serce dyktuje. inaczej przez cale zycie bedziesz miala do siebie pretensje. zobaczysz !!!!!

Załamana - ja zaraz idę do domu a w domu to nie mam szans popisac ale jutro od rana bede to sie odezwe. Pozdrawiam i trzymaj sie.