Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwuleczka

siwe wlosy

Polecane posty

Gość siwuleczka

jestem mlda dziewczyna bo 25-letnia a mam problem siwych wlosow. Jest ich naprawde duzo i widac to golym okiem. farbuje co miesiac ale mam dosc bo ten amoniak to juz mi sie przy nim slabo robi. Jak inaczej ukryc siwizne???? Blagam pomocy

Gość 3332
Ja też mam siwe włosy, nie farbuję, mam w nosie

wiesz co ,ja sie zastanawiam czy te specyfiki na siwe wlosy ktore ponoc odbudowuja melanine czy cos takiego...czy one w ogole maja jakies rezultaty?

Gość siwuleczka
niby dzialaja odsiwiacze ale tylko do sredniego brazu. Ja niestety mam ciemny braz!!:(

Gość siwuleczka
:)

Gość ja juz mam bardzo duzo siwizny
na lbie i dopiero od jakiegos czasu czesc wlosow na czubku glowy, bo juz bardzo mnie postarzaly a mam juz 30 lat... A zaczely mi sie pojawiac juz w LO, pod koniec studiow juz byly dosc widoczne ;) W moim przypadku to genetyczne, nie zamierzam zmieniac natury./ Te odsiwiacze nie sa specjalnie zdrowe ;)

Gość Nałęczowiankę
Siwe włosy, zadbane, modnie ostrzyżone, przy młodej twarzy, kwitnącej cerze - wyglądają świetnie i... intrygująco. Trzeba po prostu zacząć si e nimi chwalić

Gość siwka
A MI SIE WYDAJE, ZE KAZDY NA MNIE PATRZY I SIE SMIEJE:( TO EJST PRZYKRE ALE COZ ......

Niestety tak to już jest, że osoby z ciemnymi włosami najszybciej siwieję. Średnie szatynki- takie jak ja :P najpóźniej. To udowodniona. Blondynki nie siwieją, wcześniej zdążą wyłysiec:classic_cool: pozdro:P

Gość siwka
hehehe no tak biedne brunetki:( chcialam sie zafarbowac na blond pasma ale musialabym czekac az wlosy odrosna bo nie zniszcze wlosy dekoloryzujac je przy tym:(

Gość salamandrrra
od lat stosuję farby do włosów w postaci sproszkowanych ziół ( do rozrabiania z wrzatkiem) na bazie henny. Do kupienia w sklepikach z ziołami. Idealnie pokrywa siwe włosy i działa jak odźywka

salamandrrra--> czyli to są te ziołowe farby, które ponoc nie niszczą włosów? a na jaki kolor farbujesz? i ile one kosztują?

Gość siwka
ale podobno nie mozna tego uzywac ziolowych na farbowanych wlosach. Powiedz cos wiecej czy to ejst to co sprzedaja te gotowe henny?? czy troszke cos innego? jakas nazwa?i czy smierdzi, jile sie utrzymuje i czy bankowo pkrywa siwki

Gość bjusciki
a moze henna na wlosy ona pokrywa siwe wlosy w 100%

Gość siwowlosaaaa

Gość zaczelam siwiec jak mialam 21
teraz mam 40 i co?powiesic sie?farbuje

Gość siwadziewczynaaaa
tylko farby sa strasznie szkodliwe dla organizmu. ja musze farbowwac co 2 tyg ciekawe jak dlugo pociagne