Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzona ona

moze ktos powie,doradzi?

Polecane posty

Gość rozmarzona ona

Witam!:-) sluchajcie,ladnych kilka miesiecy staramy sie o dzidzi:-) sytuacja w tym miesiacu z moim okresem wyglada nastepujaco,powinnam miec 17,11 -nie dostalam,dzis zaczal mnie co jakis czas delikatnie pobolewac od czasu do czasu brzuch, piersi mnie wogole nie bola a zawsze bolaly przed okresem nawet jezeli sie spoznial, tak chcialabym wiedziec czy jestem w ciazy,tak tak mam zrobic test -wiem... tylko jesli znow zobacze jedna kreske...:-( ' Okres zwykle spoznial mi sie dzien a tu juz mamy 3dni... piersi nie bola,aaa i jeszcze cos,-zawsze mialam nadety brzuch przed miesiaczka taaaki duzy sie robil,teraz tego tez nie ma... moze sa jakies szanse... na nasze bardzo wyczekiwane male szczescie... ;-)

pewnie, że są szanse:) ale nikt to na forum nie jest Ci w stanie powiedzieć czy zaszłaś w ciążę czy nie...

Gość hthh
Szanse są, ale zrób test - jeśli nie jesteś w ciąży to po co żyć nadzieją, że się udało. Jeśli nie udało się to sex, sex, sex, sex..... aż się uda. Ps. Ja też czekam, aż się uda :-(

Gość rozmarzona ona
test najlepiej robic z rana prawda? dzis kolezanka w pracy powiedziala mi ze jesli jestem w ciazy to czy zrobie rano,wieczorem popoludniem czy w srodku nocy to itak pokaze... ? hthh ->TRZYMAM KCIUKI!!!

Gość hthh
Jak już okres się opóźnia to "test pokaże prawdę o każdej porze", bo rano zaleca się robić w tych najwcześniejszych dniach - troche nie składnie napisane, ale chyba wiesz o co chodzi :-)

Gość rozmarzona ona
wiem,wiem ;-) kurde tak sie wacham nad testem... ale boje sie rozczarowania... opodejrzewam ze jesli bylaby to ciaza to srednio drugi tydzien,wtedy mialam plodne i sie staralismy to byl poczatek miesiaca,,,

Gość hthh
My staramy sie juz rok. Odrzucam najgorsze myśli, ale nie jest to proste. Napewno się uda, bo dlaczego ma się nie udać. Jak nie teraz to za miesiąc:-)

Gość rozmarzona ona
znam ten bol... u nas trwa to 8miesiecy, pewnie ze sie uda wkoncu:) tylko najgorsze to czekanie,ale jaka bedzie radosc gdy juz bedziemy mialy pod serduszkiem malenstwa!!;-)

Gość hthh
Kurcze już nie raz wyobrażałam sobie robie test - 2 kreski..... Uda się, uda tylko troszeczkę trzeba poczekać.

Gość rozmarzona ona
zrobilam test pod wieczor... 1kreska ;((((((((((((((( czyli okres spoznia sie od tak... ;(((