Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamafija

kobietki w jaki sposób nauczyłyście się

Polecane posty

Gość mamamafija

ujeżdżać faceta:D chodzi mi o to, że kiedy jestem na górze nie wiem jak ruszać biodrami, jak sie "nadziewać" żeby mu było równie dobrze, jak wtedy gdy on przejmuje inicjatywe ???????? chciałabym go zdominować chociaż raz :D

Gość cholera..
ja rez wiec jak znajdzie sie ktos mily i doswiadczony w jezdzie na rumaku to bedzie ekstra

Gość cholera..
moi rodzice juz tego nie robia a bynajmniej w taki dziki sposob:) opisz jak to robisz bede wdzieczna

Gość yyyyyy
a ujazdzalas juz go kiedys? bo takie pytanie moze zadac tylko kobieta która nigdy tego nie robila jak to jak? siadasz wkladasz se w cipke jego twardego kutasa i wio... biodrami ruszasz przod tyl lekko krec koleczka nimi rob to co podpowiada Ci cialo a nie jakies wykresy, analizy, statystyki mozesz mu powiedziec zeby lekko podniosl biodra kiedy bedziesz go ujazdzala zobaczysz jak wtedy go gleboko poczujesz

Gość mamamafija
problem w tym, że mi jest dobrze ale mu tak nie do końca, proboje sie z nim zgrac, on mnie przytrzymuje ale w rezultacie zaczyna sam mi pomagać od dołu i znow przejmuje inicjatywe :/ a ja bym chciala zeby mu bylo tak dobrze jak mi :)

Gość do yyyy
dzieki:)

Gość mamamafija
yyyy - no wlasnie nie raz probowalam i zawsze w koncu on przejmuje sprawe, dlatego pytam :o

Gość yyyyyy
ale moze go ta pozycja tak nie bierze jak ciebie wiec bedzie mu dobrze tylko ze nie dojdzie w tej pozycji moj facet najbardziej lubi od tylu /ja tez/ czuje go wtedy naprawde mocno i gleboko a on moze regulowac sile pchniec czemu ci tak zalezy na dominacji? kreci cie to ? to poprowadz calą gre jako domina a nie tylko jedną pozycje

Gość mamamafija
nie zależy mi na dominacji, chodzi o to, że on zawsze po naszym seksie jest aż mokry i w ogole, jaa go caluje dopieszczam ale tez chcialabym sie czasem 'zmeczyc' :)

Gość yyyyyy
aaaaaaaa no to jesli chodzi o to ze ty sie chcesz zmeczyc to powiedz mu to . powiedz zeby Ci nie pomagal - moze on chce poprostu szybciej dojsc pomagając Ci. fajnie jest czasem dluzej sie pobzykac a nie leciec do mety bez zwalniania ja bym powiedziala: kochanie daj mi sie dluzej pobawic twoim kutaskiem, nie pędz tak a tak poza tym to serio tylko on jest po sexie mokry a Ty nic ? moze wogole nie przejawiasz inicjatywy i dlatego on Ci pomaga - chyba nie lezysz jak kloda pod nim?

Gość mamamafija
nie leże jak kłoda, tylko zazwyczaj kochamy się tak, że on jest na górze albo od tyłu, na stojąco, wlasciwie wszystkie pozycje. tylko zawsze to on mnie stymuluje itd, kiedy jesem na dole to oczywiscie go masuje całuje i wszystko ale chcialam miec wiekszy udział w samej penetracji że tak powiem, bo zawsze to on sie rusza nawet od dołu bo ja nie umiem ! my potrafimy sie kochac całą noc i rano jeszcze wiec tu nie chodzi o czas tylko moj brak umiejtnosci jesli chodzi o poruszanie biodrami na nim:D

Gość yyyyyy
chcesz sie nauczyc ruszac biodrami ? kup se hulachop /czy jak to sie tam pisze/ i jak cie nikt nie widzi to cwicz / dodatkowo poprawisz wciecie w tali :P / albo zapisz sie na taniec brzucha tancz ucz sie "na sucho" ruszac tylkiem a jak bedziesz siedziala na nim to nie mysl w ktorą strone tylko idz za tym co Ci cialo mowi - szybciej, wolniej, w jedną, w drugą, przod ,tyl, dociskaj pupe do jego bioder i znow przyspiesz, odegnij sie lekko do tylu , nachyl do przodu ,ale caly czas ruszaj sie - zobaczysz bedziesz mokra nie tylko miedzy nogami ;)