Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mACIEK Z pOZNANIA

Pytanie tylko do kobiet Prosze o normalne odpowiedzi

Polecane posty

Gość mACIEK Z pOZNANIA

Chodzi o ty czy taki penis jak na foto ponizej (mój) podoba ci sie? czy były w stanie spelnic twoje oczekiwania, moze glupio pisze, chodzi o to czy mam sie czego wstydzic czy nie itp. Dla ulatwienia dlugość 18cm, to nie jest w najwiekszym wzwodzie. Prosze o normalne odpowiedzi, podszywaczą dziekuje, mozna napisac na maila, jak ktos tu nei chce, kto nei chce widziec niech nie klika po prostu w link. Dziekuje z gory za odpowiedz, Pozdrawiam LINK: http://img403.imageshack.us/my.php?image=snapshot20081119wk2.jpg

Gość pati215
mi sie podoba i czemu mialbys sie go wstydzic?

Gość mACIEK Z pOZNANIA
bo pozatym jak widac na foto mam tez troche brzuszek... ;/ boje sie ze jak sie rozbiore to dziewczyna ucieknie, bo jak jestem ubrany to nienajgorzej podobno wygladam...

Gość Moooonniiikkkkaaa
nie spodziewałabym się po tobie że dajesz swoje fotki na forum Macku. Ciekawe co powie Adam i koleżanki jak im ten link pokaże

Gość mACIEK Z pOZNANIA
Ale ja to nie ja to naprawdę nie ja Moniko nie znam Cię. !!! Nie pokazuj im bo się zabrechtają na śmierć a mi odpadnie ptak:(

Gość Moooonniiikkkkaaa
(:

Gość yyyyyy
sorry ale bardziej mi sie podoba ten twoj brzuszek - fajną masz budowe i te wloski mmmmmmniam ale fotka niefajnie pokazuje twojego ptaka ,mowisz ze ma 18cm jesli tak to extra bo tutaj tego nie widac za brzuszek 10 za ptaka hmmm? z foty 3 z podanego wymiaru 10

Gość mACIEK Z pOZNANIA
jak mozesz to napisz maila, powiesz mi jakie fotki zrobic i zrobie i wysle do oceny, bardzo mi zalezy na opinii

Gość yyyyyy
ale to i bez maila Ci powiem zrób zdjecie z boku jak masz wzwod nie zaslaniaj go ręką i juz po problemie chetnie go jeszcze raz obejrze ;) tym razem w calej okazałosci

Gość mACIEK Z pOZNANIA
a ja bym wolal na maila, bo teraz sam nie jestem i nie moge zrobic w tym momencie. zrobie za 2-3 godzinki, a kontakt sie moze urwac... :(

Gość fitbabka
ptak raczej normalny...powiedz, jara Cie to jak na niego patrzą? ]:-]

Gość yyyyyy
nie musisz robic teraz, a ja obiecuje ze bede za te 2-3 godzinki ;) czekam

Gość mACIEK Z pOZNANIA
szkoda tylko ze nie chcesz zgodzic sie na kontakt mailowy, mialbym jeszcze kilka innych pytan, bo widze ze jestes normalna sympatyczna dziewczyna, której rad mógłbym wysłuchac, choc wiem ze to glupie wstawiac fotke penisa na forum... konto mailowe mozesz przeciez sobie szybko zalozyc zeby nie pisac ze swojego prywatnego, a mnie byloby latwiej pisac ze tak powiem prywatnie niz przed wszystkimi...

Gość fitbabka
no właśnie to troche dziwne, że wystawiasz penisa na forum a potem nie chcesz o nim mowic ze wszystkimi...:/

Gość yyyyyy
spr poczte

Gość mACIEK Z pOZNANIA
sprawdzilem i odpisalem :)