Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apollo 440

Puder matujący Kryolan - jak go używać?

Polecane posty

Gość Apollo 440

Hej, można używać tego pudru normalnie jak każdego innego? Po prostu rozprowadzić na twarzy pędzlem? Czy trzeba jakoś bardziej profesjonalnie? Zastanawiam się nad nim, a że cena jest (jak dla mnie) dosyć wysoka, nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto, jeśli nie będę potrafiła go umiejętnie używać. Dzięki za odpowiedzi

Gość nbbnbbnbnbn
ja go mam kupilam na allegro, fajnie matuje ale on jest bialy i trzeba uwazac zeby dac go bardzo malo bo inaczej to widac (a ja mam bardzo blada skore!) no i moim zdaniem nie nadaje sie za bardzo na podklad, na krem fajnie stapia sie ze skora ale na pdkladzie widac go sto razy gorzej niz zwykly puder niestety. ale jest na pewno zdrowszy od zwyklego bo w skladzie ma tylko talk i chyba 2 inne skladniki. jest strasznie wydajny, skoncze go chyba za 2 lata :O moglby go byc mniej i byc tanszy. na poczatku lepiej matowil, jak szlam do pracy na 8 h to w ogole nie poprawialam makijazu(!) nie wiem moze trzeba jakies przerwy robic bo teraz juz mnie na tak dlugo nie matuje. nie wiem czy bym go 2 raz kupila, w sumie maka ziemniaczana daje identyczny efekt. aha nakladam go pedzlem normalnie, mozna tez puszkiem

Gość Apollo 440
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, w innym topiku czytałam, że trzeba mieszać jakieś glinki, ale to wizażystka pisała... Skoro jest taki blady i nie polecasz go na podkład to chyba sobie daruje, bo mam ciemną karnację i wyglądałabym beznadziejnie:O A szkoda, bo już myślałam, że zakończą się moje poszukiwania pudru matującego "idealnego":O