Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haszde

zepsuł mi sie komp przez kafeterię

Polecane posty

Gość haszde

proszę o pomoc w domu mam komputer stacjonarny i laptopa internet rozłożony przez ruter chodzi o to, że kiedyś tu z forumowiczów dał jakiś link i ja w niego weszłam, po czym komputer stacjonarny jakby strzelił i wszystko zniknęło, znajomy mówi że to krak czy jakoś tam :-O Ogólnie przez kogoś tutaj zwaliłam sobie komputer i działa mi net tylko w laptopie. Jak mam zreperować komputer ? Da się ? Jest jakiś ratunek ? :-( :-( :-(

Gość to jaaaaaaaaaaaa
ja kiedys weszlam w linka na kafeteri.. i komputer się zepsuł... w ogole nic nie mozna bylo otworzyc, ba, nawet włączyć. nie wchodzcie w linki na kafeterii.. teraz mam nowy komp i juz wiem że nie można klikać linków:P ale to musiało być przez ten link, od razu jak kliknęłam wszytsko zniknęło..

Gość haszde
w domu nikt nie wie, że to przeze mnie :-( A ja mam wyrzuty sumienia :-( gdybym nie weszła w ten link to wszystko byłoby pięknie a tak narazie komputer stoi wyłączony i nic.

Gość jest to trojan
szalejący po necie. Spróbuj uruchomić z punktu przywracania systemu, albo dwa razy klinąć na plik kopii zapasowej.

Gość haszde
aha trojan,pewnie tak będę próbować, może poczekam na brata co jeszcze można zrobić? to pomoże ?

Gość jest to trojan
jeśli włączysz i jest strona windows, Start----> Akcesoria---> Narzędzia systemowe---> Przywracanie systemu.

Gość haszde
pomóżcie komputer nie widzi grafiki, monitor się nie załącza co jest ? może styk się źle zrobił bo stoi za długo ? :-(