Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kochalina

Materialiski

Polecane posty

Gość ciekawska kochalina

jestes materialiską? super auto, gruby portfel, stawia kolacje kino wycieczki kupuje drogie prezenty.. idealny? była z Tobą tylko dla kasy? podrywasz kobiety na kase?

Gość to co mam zrobic
zerwac z facetem czy może kazać mu wszystkie pieniadze przeznaczac np. na cele charytatywne, zeby nie być posadzona o materializm? 😴

Gość hehehheheh
no tak bo faceci sa tacy dobrzy nie rania nie wykorzystują. zostan gejem!

Gość dsadsa
mój facet ma super auto, ja też - ale sama na nie zarobiłam kolacje stawia on, a następym razem ja zapraszam na kolację,,, ma też ładne mieszkanko, mieszkam u niego, moje wnajmujemy i odkładamy to na lokate... tak , lubię pieniądze, wolność jaką dają...potrafię też je zarobić, cenię mojego faceta również za to, ze jest zaradny... tak, jestem materialistką :D

Gość ciekawska kochalina
chodzi mi czy powodem dla ktorego jsteś z tym a nie innym jest kasa.. a nie ze przypadkiem ma kase..

Gość dsadsa
nie sądzę aby to były pieniądze,,,, gdyby (tfu, tfu...) stracił wszystko to przeciież nie zerwałabym z nim... dalibysmy RAZEM radę :)

zakompleksiony skrzywdzony biedactwo. zamiast tu siedziec idz sie wypłacz na ramieniu przyjaciela:)

Gość envie***
tez jestem materialistą ale interesuje mnie moja kasa..lubie zarabiać ale nie interesuje mnie ile ma ktos inny..co moje to moje co jego to jego...

Gość smieszny jestes xxyyxx
:D:D:P:P:P

Gość hahahahaaaaa
\"nie lubię samochoodów... nie nnoszę futer, biżuterii...\" bo....nie masz!:( :( :(

własnie śmieszny. na kazdym topiku obraza kobiety. ciekawe pod jakim pomaranczowym nikiem zalił sie w ktoryms topiku jaka jest męska cipką ze dawał sie wykorzystywac ;]

Hmm Zawsze trafiałam na bogatych chłopaków, nie wiem czemu. Chyba szczęście, bo przecież żadnego nie pytałam się na początku o zarobki. Zawsze dostawałam od nich często bukiety róż, prezenty. Zapraszali mnie na kolacje w restauracjach, wycieczki... Teraz też tak jest. Ale nigdy nie byłam z facetem tylko dla kasy.

A ja nie mam takich problemów. Jak facet chce mi coś kupić albo postawić kolację to niech to robi:D:D I nie czuję z tego powodu wyrzutów sumienia. Przecież o nic go nie proszę.

xxyyxx --->>> A co powiesz na to, że rzuciłam bardzo bogatego narzeczonego a później związałam się z chłopakiem na utrzymaniu rodziców i bez samochodu? :D:D Dla mnie to mógłby nawet rowerem jeździć.

xxxyyyxx a ile Ty masz lat? i skad masz takie zdnAIE o kobietach jezeli sam tego nie doświadczyłes?

Gość xxyyxx ale nie martw sie
twoje zaburzenia da się leczyc. :classic_cool:

Gość tak czy siak gratulacje
dla tej pani, że od niego odeszła. :classic_cool:

Gość hahahahaaaaa
mowia... ze "jak sie nnie ma co sie slubi...."

Gość jakie to niesprawiedliwe
Z trudem rozpoznam bmw, mercedesa poznaje bo kojarzę logo :D Ale czy to jakaś droga nówka czy 20 letni gruchot, to już raczej nie poznam. A też chcę być blacharą, buuu :(

Gość kaloryferD
Aleś Ty sfrustrowany:D

Gość xxyyxx a tobie
plyta sie zaciela czy jak? od wczoraj powtarzasz w kolko jedno i to samo niczym mantre. :classic_cool:

ja to bym chciała poznać jego historie zyciową. ciekawi mnie skad aż taka nienawisc i uogolnienie.

Gość zuzannnnnnna
ja tez sie lubie wozic z moim facetem jego gablota;] piekne czerwone sejczento;] na zmiane sie wozimy sejczento i moja corsa;p tak, jestem materialistka;p idz do psychologa;p

jest kurwa bo facet zostawił ja z dzieckiem i nie ma z czego zyc? co za ludzie :|