Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara354

Co kupic koleżance na wieczór panieński???

Polecane posty

Gość klara354

Mozecie dac mi pare rad.... Sama nie wiem co to ma być , może coś z bielizny? Ale wolałabym taka której nie spotka w sklepach tylko coś wyjątkowego...

Gość ja też nie potrzebuje takich
coś zboczonego

to idz do sexshopu..i kup jej majteczki z dziura..zreszta tam jest duzy wybor roznych rzeczy..na pewno cos znajdziesz

Gość jolarut
z tym sexshopem to może nie najgorszy pomysł, ale ja bym się wstydziła na przykład. Nie wiem jak Ty, ale ja mieszkam w małym mieście i jak pójdę do sexshopu to zaraz zrobią ze mnie prostytutkę. Spróbuj w sklepach internetowych znaleźć coś sexy albo kup jej taki tort z lukru w kształcie męskiego przyrodzenia.

Gość mama_kornela
Ja tez bym stawiała na cos naprawde seksownego z bielizny.Zreszta moze przeciez zarraz wykorzystac ja na swoja noc poslubną.Ale moze niekoniecznie z sex shopu.

Gość joaassia
Ja dostałam od koleżanek cudny komplet - haleczka ze stringami i do tego podwiązka. Obydwoje byliśmy zachwyceni.

Gość klara345
A mozna wiedziec jakiej marki jest ten komplecik który dostałas ??? mysle ze to moze sie spodobac mojej kolezance.

Gość niezly kosmos
kup kamasutre taka z fotografiami koszt ok 50zl nie wiem ile chcesz wydac bo z bielizna nie zawsze sie trafi

Gość niezly kosmos
ostatnio bylam na panienskich wieczorach dwoch i kolezanki dostaly po 4 komplety bielizny ale zachwycone to one zabrdzo nie byly:o nie trafiony fason i rozmiar bo widomo ze tego nie mierzyly wczesniej

Gość maaaaaaaaaaaa
Jak dla mnie bielizna to dobry pomysł. Nie musisz brać stanika, bo trudno byłoby trafić z rozmiarem, ale jakaś koronkowa haleczka/koszulka do tego stringi i już! Ja miałam okazję parę razy kupić taki komplet przyszłej pannie młodej i podobało się każdej. Kamasutra albo Sztuka Kochania Wisłockiej też jak najbardziej.

Gość jgodf
Ja kupilam w sex-shopie kosci do gry dla kolezanki na wieczor panienski. Tylko nie takie zwykle :P Na jednej kosci sa obrazki - co nalezy zrobic - np. kochac sie na pieska, albo sex oralny itp. A na drugiej kosci jest napisane gdzie to zrobic - np. lozko, kuchnia, w szafie ;) Fajna sprawa tak od czasu do czasu sobie "zagrac" z facetem :D

Gość mroczneZ
na allegro widzialam rure do tanca taka jakas skladana co mozna ja w roznych miejscach zamocowac, chyba ok. 200zl, mozna sie z kims zlozyc. Zabawne bylo ze do tego plyta instruktazowa i papierowe pieniadze, podobne jak w grach planszowych :) takie cos bym kupila przyjaciolce :) w ogole to wpisz w allegro "panienski" i sa fajne rzeczy. Albo jest taka gra planszowa "rozkosz" tez na allegro niedroga. Fajny pomysl :)

Gość joaassia
Pytasz o markę mojej haleczki ze stringami. Na metce jest obsessive. Polecam, bo ładnie się nosi i pierze. Widziałam, że można to dostać na intymnej i nie jest za drogie.

Gość klara345
Dzieki dziewczyny za rade.Juz wiem, kupuje ta rure do tańca plus gorsecik z intymna.pl mam nadzieje ze prezent sie spodoba w razie czego mozna go zwrócic ;-)

Gość MalutkaSyrenkaaa
Cześć ;) Dziewczyny, doradźcie;-) Za 2 tygodnie mam wieczór panieński i zastanawiam się nad prezentem dla przyszłej Panny Młodej;-) Znalazłam na emilosc.pl fajną, seksowną bieliznę ;-) Który z tych zestawów Wy byście wybrały? : emilosc.pl/hannahbody-p-5632.html?cPath=55_343_173 czy ten : emilosc.pl/kompletpamela-p-297.html?cPath=55_343_173

Gość Gabrycha31
Hej, jakiś czas temu sprezentowałyśmy kumpeli zestaw śmiesznych prezentów na panieński, między innymi http://www.smiechawa.pl/Gry_zabawne_i_erotyczne-k34-0-3-default.html i wydaje mi się, że trafiłyśmy w 10 bo od dawna chciała ze swoim facetem trochę poeksperymentować przy zachowaniu odrobiny żartu. Wydaje mi się, że śmieszne upominki są najbardziej trafne i nigdy nie narazisz się na wtopę.

Gość gość
Polska wiocha - oczywiscie bielizna