Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenaka79

SZUKAM OSOBY, KTÓRA POSTAWI MI TAROTA, POWAZNA SPRAWA

Polecane posty

Gość marzenaka79

Byłabym bardzo wdzięczna za powróżenie mi z kart, chodzi mi o bardzo bliska przyszłość i ważną dla mnie sprawę, tylko poważne osoby a nie żartownisiów,z góry dziękuję

Gość marzenaka79
wiesz co juz taka miałam, przeciaganie na maksa i nic sie w końcu nie dowiedziałam

Gość bzdura1
wcale tak nie jest , dokładnie przeczytajcie , jeśli np. chcesz mailem to tylko rejestracja jest darmowa a za resztę płacisz , z kolei za rozmowę jest cennik , bzdura i jeszcze raz bzdura :((((((

Gość marzenaka79
myliśz się 15 minut jest gratis ale jak mówiłam, gada wkółko o tym samym zero konkretów, a podobno na płatnym jest lepiej, ale szkoda mi kasy, są osoby, które robia to z powołania a nie dla kasy

Gość marzenaka79
i co nie ma nikogo chetnego, szkoda

Gość mamdar
"są osoby, które robia to z powołania a nie dla kasy" :O sa ludzie ktorzy maja powolanie ale robia to za pieniadze i z tego zyją postawilabym ci ale nie po takim tekscie :O

Gość marzenaka79
ok, ale nie oto dosłownie mi chodziło, niektórzy nie maja pojęcia o tym a biorą kasę, wygaduje głupoty juz miałam z 2 takimi osobami do czynienia, nawet przeszłośc sie nie zgadzała to co mówic o przyszłość- to miałam na myśli

Gość mamdar
wróżenie kosztuje wiele wysilku...nie mozesz tewgo wiedziec..nawet do glowy by ci to nie przyszlo..wiec zamiast zebrac wybierZ sie do wrozki i jej zaplac...to dostaniesz dobra wrozbe....za wrozbe zawsze sie placi!!!!!!!!!! fryzjerce placisz nie? a wrozka to kto??? myslisz ze wrozki to tylko czekaja az ktos poprosi zeby poswiecily godzine bo nie maja co robic????? :O

Gość pierkwa
nie wierzę we wróżby, to wielka ściema, pfffff